Rıza Hoca Kartal’ı Samsun’da da uçurdu. Üst üste ikinci galibiyetini alan Beşiktaş Samsun’u evinde 2-1 yenerek üç puanla İstanbul’a döndü.

Siyah beyazlılar Rıza hocayla ikinci maçını da kazanarak güven kazanmaya devam etti ve taraftarını bir nebze de olsa mutlu etti.

Eksik kadrosuyla kazanılan üç puan Kartal’ın zirveye tutunması için çok önemliydi.

Beşiktaş Samsun’da 17. dakikada Cenk Tosun’un kaçırdığı penaltıyı tamamlamasıyla 1-0 öne geçti. Penaltı vuruşunu aslında Samsun kalecisi Okan çıkarttı Cenk yaptığı hatayı ikinci vuruşu ile telafi etti ve golü sağladı.

Bu golden sonra Samsun baskısını seyrettik. 25. dakikaya kadar Mert kalesinde üç pozisyona gol izni vermedi. 25. dakikada Marius’un mükemmel vuruşu filelere gidince Samsun beraberliği sağladı. İlk devre bu skorla bitti. İkinci devre iki takım da golü düşününce güzel bir oyun ve pozisyonlar seyrettik. Gol gecikince iki takım da açık oyun oynadı. 84. dakikada Colley’in kafa vuruşu kaleci Okan’dan döndü dönen topu Gedson tamamladı ancak top Colley’e çarpıp kaleye girince, gol Colley’in hanesine yazıldı. Böylece Beşiktaş ikinci golünü bulmuş oldu. Maç bu skorla sona erdi ve  2-1’lik galibiyetin getirdiği üç puan Beşiktaş’ı sıralamada üçüncülüğe yükseltti.

 Kartal iki haftadır uçmaya devam ediyor. Mert, Rosier Colley Gedson gecenin öne çıkan isimleriydi. İki haftadır kazanan takımı ve Rıza Hoca’yı alkışlıyoruz