• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.42
  • ETHERIUM 3.279 %2.79
24°
7 saat önce GÜNCEL

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız" dedi.

7 saat önce EKONOMİ

HAZİNE ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Brezilya'da düzenlen G20 Brasil 2024 toplantılarında, küresel ekonomi ve vergi politikaları ile Türkiye'nin istikrar ve reform programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

8 saat önce İSTANBUL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İstanbul Boğazı'nda 2023 yılında toplam 39 bin gemi hareketiyle toplam 416 milyon ton yük taşındı ve bu yüklerin yaklaşık 165 milyon tonu petrol dahil olmak üzere tehlikeli yükler kapsamındaydı" dedi.

8 saat önce OTOMOBİL

Nisan ayında satışa sunulan Yeni Renault Kangoo E-Tech ve Yeni Renault Kangoo Van’ın ardından, Renault ticari ailesinin yeni amiral gemisi Renault Kangoo Multix de aileye dahil oldu.

8 saat önce İSTANBUL

Ataşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kadınlara özel tekne turu etkinliği düzenlendi. Kabataş İskelesi’nden kalkışı gerçekleşen ve İstanbul Boğazı’nı gezen tekne turunda, kadınlar doyasıya eğlendi.

8 saat önce SPOR
8 saat önce İSTANBUL

Kartal'da 4 katlı binanın 4. katındaki evin balkonu çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

8 saat önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yüksek Teknoloji Yatırım Programı HİT-30” programında yaptığı konuşmasında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Amerika Birleşik Devletleri’nde mecliste yaptığı konuşması sonrası alkışlanmasıyla ilgili, “ ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi” dedi. Erdoğan konuşmasının devamında, Elektrikli otomotivde 5 milyar dolarlık teşvik paketinin devreye alındığını da söyledi.

8 saat önce SPOR

Trendyol Süper Lig'de uzun yıllardır yardımcı hakemlik yapan Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktı. İki tecrübeli hakem, geçtiğimiz günlerde Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) açıkladığı '2024-2025 sezonunda Süper Lig'de görev yapacak hakemler' listesinde yer almalarına rağmen seminere çağrılmamışlardı.

8 saat önce İSTANBUL

İstanbul Esenyurt'ta bulunan ve Haramidere'yi besleyen dere, yağmur sonrasında kırmızı akmaya başladı. Kırmızı renkte akan dereyi gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, kokudan rahatsız olduklarını dile getirdi.