Sahnelerin en güçlü seslerinin en başlarında yer alan sanatçı Zerrin Özer iki yıldır hastalıklarla uğraşıyor.

Gelin isterseniz bu dönem be gecen sene neler yaşadı bir göz atalım.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, bakım ve tedavi için Darülaceze'ye yerleşen Zerrin Özer'i ziyaret etti. Özer ile bir süre baş başa sohbet eden Bakan Göktaş, sanatçıya "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Özer'in sağlık durumuyla ilgili yetkililerden bilgi alan Göktaş, kronik rahatsızlığı bulunan ve yürümekte güçlük çeken sanatçıya, tedavisi boyunca her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Gecen senede hatırlarsanız Zerrin Özer, Haziran 2022'de sürpriz çıkışıyla herkesi şaşırtmıştı. 

Müziği bıraktığını duyuran şarkıcı, üç ay sonra "Dayanamıyorum" diyerek bu kararından vazgeçmişti. 

O dönem sitem dolu bir paylaşım yapan sanatçı,borderline (kişilik bozukluğu) hastalığıyla mücadele ettiğini söylemişti. Hatta kendi sözleriyle "Defolup gitmek istiyorum nasıl uçlardasınız ben borderlinem ya sizler? Beni tanımıyorsunuz bıktım artık beni yaftalamanızdan bıktım bazı kuş beyinlilerden" diyerek isyan etmişti.

Ben Zerrin Özer ile bir çok kere röportajlar yapmış bir gazeteciyim. Aynı zamanda bir çok sahne performansına da şahitlik ettim.

Muhteşem bir ses. Gerçekten yeri dolmaz bir sanatçı. Kişilik olarak da nazik hanımefendi bir sanatçı.

Hayatımda çeşitli sebeplerden dolayı iki yıldır yaşadığı sağlık sorunlarına üzülen biriyim. Hiç bir zaman magazin haberlerini kendi çıkarları için kullanmadı. Her zaman magazin haberlerinden kendini uzak tuttu.

Yıllarını sanata vermiş böylesi başarılı bir sanatçının Darülaceze olmasını kabul edemiyorum. Devletimizden Allah razı olsun bir çok insanımıza kucak açılan şefkatli bir yer. 

Orada da yıllar içinde çok haberler yaptım.

Muhteşem düzgün yönetilen bir yer. Bahsettiğim benim başka bir şey.Zerrin Özer gibi sevdiğimiz bir sanatçı tedavisi ve korunması için daha başka bir yer olamazmıydı dedirtti bana.

Umarım Zerrin Özer unutulmaz. Çünkü hiç olmadığı kadar ilgiye ihtiyaç duyduğu bir dönemde olduğunu düşünüyorum.

Yine umuyorum bir an önce iyileşir tekrar ayağa kalkar ve o güçlü sesiyle tekrar onu dinleriz.

Zerrin Özer seni seviyoruz.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.