Öncelikle bir spor gazetesinin düzenlediği “Futbolun Oscarları” törenine değinmek istiyorum. Hani argo deyimle “körler sağırlar birbirini ağırlar” misali Süper Lig’de yaşanmayan skandalların yaşanmasına, hakem dövülmesine, sahadan takım çekilme olaylarının ar arda yaşanmasına rağmen,  taraflı TFF başkanına özel ödül verilmesi, ödülünü Spor Bakanı’nın elinden alması ancak bizim ülkemizde yaşanacak enstantanelerden biriydi,  alkışlıyoruz!!!!!!

Maça gelince Beşiktaş Hatay’a sancılı gitti. İki haftadır evinde kaybeden Kartal Rıza hocanın görevden alınması ve takımın başına altyapı hocası Serdar’ın getirilmesinin ardından Beşiktaş bu zorlu virajı  Genç  Semih’in attığı golle aştı. Bu golle kendine güvenini kazanan takım savaştı ve Kara Kartal 3 hafta sonra  galibiyetle tanıştı. 

Beşiktaş'ın ilk golünü atan Semih Kılıçsoy, Süper Lig'de ilk golünü kaydetti. Ayrıca genç golcü siyah-beyazlı formayla bir lig maçında gol atan 2005 doğumlu ilk futbolcu oldu. Semih Kılıçsoy, daha önce Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci eleme turunda oynadığı Tirana maçında gol atmıştı.

Beşiktaş Hatay’ı evinde 2-1 yenerek biraz olsun moral buldu. Maç seremonisinde şehitlerimizi anmak, Beşiktaş’ın 100. Atatürklü formaları muhteşem oldu. 

Karşılaşmada hem Hatay hem Beşiktaş golü düşününce seyir zevki güzel bir oyun seyrettik. Hatay kalecisi Erce bir çok pozisyonda başarılı olsa da 38. dakikada genç Semih’ten ilk gol geldi ilk devre bu skorla bitti.

İkinci devrenin 5. dakikasında Colleyi’n golü gelince Beşiktaş rahatladı. Bu andan itibaren  maç orta saha mücadelesine  döndü. 80. dakikada Armin’le Hatay skoru 2-1 e getirdi. Bu golden sonra Hatay’ın net pozisyonlarında kaleci Mert çok başarılıydı ve maç Beşiktaş’ın 2-1 galip gelmesiyle bitti. Kartal üç puanı aldı. Şimdi bu geçiş dönemi sonrası yönetimin getireceği hocayı ve takımın şekillenmesini bekleyip göreceğiz.