Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Eski nişanlısı Burak Kalfa ile yaşadığı sorunlarla magazin sayfalarına konu olan şarkıcı, kısa süre önce Muhammet Aydın ile evlenmişti.

Ancak bu evlilik de Tuğçe Tayfur’u rahat bırakmadı. Eşi Muhammet Aydın hakkında cinsel içerikli bir video olduğu iddiası ortaya atıldı.

Bu iddia, 2. Sayfa programında da gündeme geldi. Program sunucuları, kendilerine gelen videoyu izleyince şoke olduklarını söylediler.

Tuğçe Tayfur ise bu iddiaya sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan şarkıcı, eşiyle ilgili olduğu söylenen videoyu yayınlamak için kendisinden 100 bin dolar istendiğini belirtti. Şantajcılara mesajını da ekranlara taşıyan Tuğçe Tayfur, çok sert ifadeler kullandı.

Tuğçe Tayfur özel hayatıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Eşi Muhammet Aydın hakkındaki iddialar, 2. Sayfa'da da yer aldı. Programda sunucular kendilerine gelen cinsel içerikli video ile şoke olduklarını söylediler. Tuğçe Tayfur ise eşine dair olduğu söylenen video hakkında sosyal medyada ateş püskürdü.

ÇILDIRDI: "EZİK, BİTİK..."

Tuğçe Tayfur "100 bin dolar vermezsem fake videolarımı yayınlayacaklarmış. Sizlerde itibar etmeyin şikayet edin. Utanmaz reziller ya, tüh sizin kalıbınıza" diyerek mesajı ifşa ettikten sonra isim vermeden eski nişanlısına sert ifadeler kullandı. Tuğçe Tayfur açıklamasında "Sen dolandırıcısın, fake video mu yayınlıyorsun istediğini yap benim yuvamı dağıtamayacaksın. Bu ezikliğin kaçıncı evresi ya! Ezik, bitik, senin de satın aldığını biliyoruz annenin kartlarından... Yine şikayetçi olduk yakalanmıyorsun sen dolandırıcısın oğlum" dedi.