ATV ekranlarının sevilen yüzü Müge Anlı'nın hamile olduğu iddiaları sonrası ünlü televizyoncunun hayatı merak edilmeye başlandı. Müge Anlı'nın hamile mi? eşi kim? kiminle evli? Çocuğu var mı? Nereli? sorularının yanıtı sosyal medya kullanıcıları tarafından internette araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz yıl emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen ve kocasına olan sevgisini her fırsatta dile getiren Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu arasında 10 yaş fark bulunuyor.  49 yaşındaki Müge Anlı'nın hamile olduğu iddiası gündeme bomba gibi düşerken iddialara yanıt henüz gelmedi. Yugoslav göçmeni olan Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ'dan Lidya adında bir kızı bulunuyor. 

MÜGE ANLI HAMİLE Mİ?

Uzun yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan ünlü gazeteci geçtiğimiz yıl Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturmuştu.  Ünlü gazeteci hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Müge Anlı'nın hamile olduğu yönünde ortaya çıkan iddialar sonra Anlı'nın hayatı merak edilmeye başlandı. Posta'nın haberine göre konuyla ilgili dün Müge Anlı'dan bir açıklama bekleniyordu. Ancak konuyla ilgili henüz bir yanıt gelmedi. Çıkan haberlerin ardından Müge Anlı'nın yaşı da merak edilmeye başlandı. Ünlü televizyoncu 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 

MÜGE ANLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

Ünlü televizyoncu 19 Aralık 1973 yılı istanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra  Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Eski eşi  gazeteci Burhan Akdağ'dan 2008 yılında boşanan Müge Anlı'nın bu evlilikten 1 kızı oldu. 

 Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Müge Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le Fox Tv'de Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti. Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programı sunmaya başladı. 

MÜGE ANLI HANGİ PROGRAMLARI SUNDU?

2006-2008 - Dobra Dobra 

2008- Müge Anlı ile Tatlı Sert 

2010-2011- Mektubunuz var 

2019- Güven Bana 

MÜGE ANLI KİMİNLE EVLİ? EŞİ KİM?

Müge Anlı'nın 'devlet memuru saygın bir mesleği var' sözleri müstakbel eşinin emniyetçi olduğuna yoruldu. Kısa süre sonra da Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun bir emniyet mensubu olduğu ortaya çıktı. Adana doğumlu olan Şinasi Yüzbaşıoğlu 58 yaşında. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu öncesinde Adana emniyet müdürlüğünde görev yapmış. Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü. Sade bir nikah töreni ile dünya evine gire Müge Anlı eşine olan sevgisini her fırsatta dile getirmeyi ihmal etmiyor. 

MÜGE ANLI'NIN ÇOCUĞU VAR MI?

Gazeteci Müge Anlı'nın Burhan Akdağ'dan Lidya adında bir kızı var.

Doğduğu günden bu yana Müge Anlı'nın en hassas noktası olan kızı Lidya'yı kameralardan uzak tuttuğu için kızı hakkında pek bir bilgi yok. 

Lidya Müge Akdağ'ın şu anda 19 yaşında olduğu üniversiteye hazırlandığı biliniyor. Çevresi tarafından annesine benzetilen Lidya'nın 1.62 boyunda ve 49 kilo olduğu ise hakkında bilinenlerden bir kaçı.