Yelken mönitörlerin deniz dansı

Monitör Adem ASLAN’ ın bir sörf cambazı olarak harikalar yarattığı UCPA’nın Datça’daki kampında, körfez rüzgarı en çok sörfe olanak sağlıyor. Hisarönü Koyu’nda ise iklim, hem rüzgar sörfüne hem de kano ve katamarana uygun. Kayalıkların ve denizin efendisi Tarzan Metin ÖZDEMİR ve Tansel ASLAN gibi usta monitörler, su sporlarının tüm inceliklerini, funboard, water-start ve farklı jibe tekniklerini büyük bir sabır ve hoşgörüyle anlatarak pratik yaptırıyorlar. Konukların maximum bilgi ve uygulamayla ayrılmasını hedefliyorlar. Rüzgar ve denizle öylesi bir uyum içindeler ki serin sularda adeta birer damlaya dönüşüyorlar. Kullandıkları araçları birer gösteri makinesine dönüştürüp doyumsuz, görsel izlenceler yaratmak ve araçlar üzerinde akrobatik duruşlar sergilemek onlar için nefes almak kadar kolay. Yani onlar hem karada hem de suda aynı kolaylıkta yaşayabilen türde farklı varlıklar. Gösterilerine parmak ısırıp şapka çıkartıyoruz.

Kirkit Turizm’ in sahibi Ahmet Hayri DİLER ve işletmecilik konusunda uzmanlaşmış tesis müdürü Durmuş ÖZDEMİR ve Fransız eşleri, tüm detaylarla tek tek ilgilenip konukların azami ölçüde memnun ayrılabilmeleri için adeta kılı kırk yarıyorlar. Bu özen ve coşkunun tüm birimlere ve çalışanlara yansımasıyla da zaman bir düşteymişcesine vurucu ve çabuk geçiyor.

UCPA ve Kirkit Turizm’ in etkinlikleri konusunda daha detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz www.kirkit.com web sitesini ziyaret edin. Avanos’un sevilen isimlerinden, Kapadokya’da doğa turizminin gelişmesinde önemli katkıları olan, Turizmci doğa ve insan dostu, Kirkit Turizm firmasının ortaklarından ve özellikle Fransız konukların dostu olan Avanoslu Osman Nuri Diler, bir süredir tedavi gördüğü Ankara’da hastanede yaşamını yitirmesi, Kapadokya bölgesi başta olmak üzere; UCPA üyeleri arasında, Kapadokya bölgesinde, Avanos’ta, tüm yurtta ve turizm çevresinde büyük üzüntü yarattı. Rahmeti ve ışığı bol olsun…

Hisarönü’nün koynunda sabahlayın

Sporla iç içe, zinde ve sağlıklı bir tatil yapıp aynı zamanda da doyasıya eğlenmek gibi bir düşünce besliyorsanız UCPA kampları tam size göre… Profesyonel rehber olan Osman Nuri Diler’in farkı ile Kirkit Turizm’in alternatif programları ise size kültür ve doğa turizmi, eğlenceli, dinlenceli, otantik ve hatta romantik seçenekler sunuyor. Tatile çıkmadan önce bir şekilde acentayla bağlantı kurun. Size göre bir önerileri mutlaka olacaktır.

Hisarönü’nde, her mevsim dalgalarla dalga geçersiniz. Sizinle deniz kıyıya küsmez… Altın kumsalların ev sahibi karettalar yumurtaya yatmadan, siz Hisarönü’nün koynunda düşlere yatın… Koyun koyuna, koyun tadını çıkarın… Sevi yüklü nice düşlere…

Son…