Bu hafta benim yine yakından tanıdığım aynı zamanda kendisini de çok sevdiğim başarılı bir oyuncu aynı zamanda güzeller güzeli anne olan Sinem Kobal.

Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında dünya evine giren oyuncu Sinem Kobal, kızları Lalin'i 2020'de, Leyla'yı ise 2022'de kucağına alarak iki kez genç yaşta anne oldu.

Başarılı oyuncu Sinem Kobal, annelik tecrübelerini bu hafta  tüm samimiyetiyle paylaştı.

“Her gün aile olmanın heyecanıyla uyanıyorum. Kızlarımı sosyal medyadan uzak tutuyorum” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan iki çocuk annesi Sinem Kobal, anneliğini ve oyunculuk kariyerinin nasıl başladığını da anlattı. 

Uzun bir süredir ekranlarda olmayan Kobal, kızlarını büyütmeyi tercih ettiği için ekranlarda görmediğimizi biliyorum. Bir ara çocuklarının biraz büyüdüğünü gören güzel oyuncu, ekranlara dönmek için yeşil ışık yakmıştı. 

Başarılı ve güzel  oyuncu çocuklarının hayatına nasıl etki ettiğini ve hayatına kattıklarını da şu sözlerle dile getirdi. "Her gün aile olmanın tecrübesine ve heyecanına gözümü açıyorum. Kendime zaman ayırıyorum, kızlarımla birlikte çok şey öğreniyorum. Her gün sürprizli yeni bir macera.

Oyunculuğa ilk adım atmaya karar verdiği dönemde ailesinin kendisine inanmadığını da anlattı.

“Çocuk hevesi diye ciddiye almadıkları bir dönemde dizi seçmelerinde Haldun Dormen beni keşfetti ve bana inandı. Hayatıma dokunup sahne tozunu yutmamı sağladı. 13 yaşımda bir oyunculuk ajansına fotoğrafımı göndermiştim. Üç ay sonra 'Dadı' dizisinin seçmeleri için aradıklarında annemler şok oldu" dedi.

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, çocuk yaşta başladığı oyunculuk kariyerinde kısa sürede bir yıldıza dönüştü. Sahnelerde büyüyen o küçük kız bugün milyonların sevdiği genç bir oyuncu aynı zamanda örnek gösterilecek bir anneye dönüştü.

Bende güzel oyuncuyu yakından tanıyan biri olarak şunu söylemek isterim. Eskiden de magazin gündeminden uzak durmayı seçmiş ender sanatçılarımızdan biri oldu.

En ender röportaj veren bir ünlü isimdir. Özellikle o ender röportajları ben yapardım. Çünkü bana çok güvenir ve severdi. Ben hiç bir zaman onun güvenini boşa çıkarmadım.

Başarılı oyuncu her dönem dikkatliydi. Her zaman titizdi. Halada çok dikkatli ve özenli bir yaşantısı var. Bu yüzden zaten başarılı ve mutlu.

Sinem sana her şey çok yakışıyor.

Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim eşi Kenan İmirzalıoğlu da adam gibi adamdır. Zaten oyunculuğuna söylenecek söz yok.

Aslında baktığımda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş diyebilirim.

Umarım her zaman böyle mutlu ve huzurlu olurlar. İkisini de çok seviyorum.

Benden bu haftalık bu kadar. 

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.