Beşiktaş evinde Tüpraş stadında ağırladığı Samsunspor karşısında da galip gelemeyerek galibiyet hasretini altı haftaya çıkardı. Beşiktaş bayram sonrası taraftarını üzmeye devam etti.

Samsun maçında Beşiktaş maçın 18. dakikasında golü genç Semih’le buldu. Golden sonra Beşiktaş baskılı oynasa da kalesinde pozisyonlar verdi. İlk devre Beşiktaş 1-0 önde soyunma odasına girdi. İkinci devre Beşiktaş girdiği pozisyonları cömertçe harcayınca “atamayana atarlar” sözü gerçek oldu.

68. dakikada Samsunspor Emre Kılıç’la golü buldu. Bu gol skoru eşitledi. Beşiktaş bu golden sonra Samsun’a baskı kurmaya çalışsa da oyun olarak bunu sahaya yansıtamadı.

Beşiktaş Samsun maçında da iki puan kaybederek kan kaybetmeye devam etti. Samsun İstanbul’dan Kartal’dan bir puan alarak evine gitti. Başkan Arat başkan olduğu zaman zirvedeki puan farkı 9 ve rakipleriyle oynamamıştı. Şimdi liderle arasındaki fark 36. Trabzon’un yenildiği haftada evinde hoyratça puan kaybeden Beşiktaş üçüncülüğü de elinin tersiyle itmiş oldu.

Siyah beyazlılarda futbolun patronları Samet ve Feyyaz hoca patron oldukları takımın iflasını sadece seyretti.

Santos’a veda

Gecenin tek güzel tarafı Santos hocanın yollanması oldu. Aylardır Beşiktaş’ı vasatın altında oynatan Santos’un Beşiktaş macerası da bitmiş oldu. Taraftarın başkan Arat’a ve futbolun patronları Samet ve Feyyaz Hoca’ya verdiği kredi de bitti.

Kartal Türkiye kupasından da elenirse taraftar artık tepkisini göstermekten kaçmaz. Yönetim ve futbolun patronları macera aramadan Şenol hocayı tekrar takımın başına getirmeli.

Beşiktaş’ın tarihinde bir sezonda beşinci hocayı yollayıp altıncı hoca arayışına girmesi yönetimin takımı yönetemediğinin ispatıdır.

Tam altı hoca eşittir koskoca bir SIFIR.