Seda Sayan’ın geçtiğimiz günlerde müzisyen Çağlar Ökten’den evlilik teklifi almış ve bu teklifi kabul ettiği iddia edilmişti. Seda Sayan ise bu teklifi önce yalanladı sonra ise kabul etti. “Teklif aldığım doğru, Çağlar daha önce 1 evlilik yapmış 11 yaşında bir oğlu var, şu an her şey yolunda gidiyor çok iyi anlaştığımız kesin, hayırlısı" ifadelerini kullanmıştı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten kısa bir süre sonrada İstanbul’da bir otelde Beşiktaş Belediyesi Nikah Dairesi Başkanı tarafından resmi nikah ile evlendiler.

Ünlü sanatçı sevenlerinin esprili bir şekilde Sayan’ın bu evliliğiyle beraber yedi kocalı Hürmüz lakabı ile gülümsettiler.

Peki Sayan’ın daha önceki altı evliliği kimlerleydi merak edenler için yazıyorum şimdi.

İlk evliliğini 26 yaşında yaptı. İlk eşinin ismi Rıdvan Kılıç'tı... Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen eski futbolculardan Rıdvan Kılıç ile yaptığı evlilik jet hızıyla bitti.

İkinci evlilik, 1990 yılında Sinan Engin ile evlenen Seda Sayan ikinci evliliğinden ilk kez hamile kalır. 1 sene sonra Oğulcan'ı dünyaya getiren Seda Sayan, Sinan Engin'in işi nedeniyle Ankara'ya taşınır ve sahnelere ara verir. İkilinin evlilikleri 1995 yılında son bulur.

Seda Sayan'ın üçüncü evliliği hayatındaki en tuhaf evliliklerinden biridir. Sayan'ın arabasına, kırmızı ışıkta bir motor kurye yanaşır. Motordaki genç ile göz göze geldikten tam 3 dakika sonra gence evlilik teklifinde bulunur ve evlenir. İlk görüşte aşk ve yıldırım hızıyla gerçekleştirilen bu evlilik aynı hızla da son bulmuştu.

Dördüncü evlilik, iş insanı Tuncay Kıratlı ile yapmıştı Sayan. Nikah masasına 4. kez oturan Seda Sayan'ın bu evliliği de bir önceki evliliği gibi çok kısa sürdü.

Başarılı sanatçı Sayan beşinci evliliği 3. futbolcu eşi Gökhan Şükür ile gerçekleştirmişti. Gökhan Şükür, Sayan ile 13 ay evli kalabildi. Gizlice evlenen çift 2005 yılında yine gizlice boşanmışlardı.

Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la altıncı kez nikah masasına oturmuştu. Çift, şubat 2008 tarihinde İstanbul’da evlendi ve iki yıl sonrada boşanmışlardı.

İşte Seda Sayan’ın evlilik geçmişi bu şekilde. Umarım daha önce altı evliliğinde bulamadığı mutluluğu yedinci evliliğinde yakalar.

Bende çiftimize mutluluklar dilerim.

Haftaya tekrar buluşana kadar şimdilik Sevgi ve hoşgörü ile kalın