Bu ay bir birine yakın tarihlerde iki tane ünlü sanatçımız hayatını kaybetti. Doğum da ölüm gibi hayatın bir gerçeği ama insan sevdiğine ölümü yakıştıramıyor.

Milyonların sevgisini kazanmış ünlülerimizin ölümü de sevenleri çok üzüyor. Bu ay iki tane ünlümüz sevenlerini üzdü.

Gelen isterseniz bu ünlülerimiz kim bir göz atalım.

İlk önce bu ayın başlarında ünlü oyuncu emektar Kayhan Yıldızoğlu’nu kaybettik. Ünlü oyuncu 90 yaşındaydı, Yıldızoğlu'nun yaşlılık nedeniyle vefat ettiği biliyoruz.

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun vefatı sonrasında açıklama yapan kızı Sibel Aybar, “Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy'e defnedilecek" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı mesajda, “Sinemamızın büyük bir ustasının daha aramızdan ayrılmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Sinemamızın duayeni, unutulmaz bir sanatçı Kayhan Yıldızoğlu. Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan kıymetli sanatçımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Gerçekten ünlü sanatçıyı bilen, tanıyan her kesi bu ölüm çok üzdü.

Ben de ünlü oyuncuya Allah’tan rahmet diliyorum.

Geçen haftada Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından olan Bahar Öztan'dan acı haber gelmişti.

Daha önce 3 kez kanseri yenen Bahar Öztan, kolon kanseri nedeniyle 61 yaşında vefat etti.

Geçtiğimiz aylarda Bahar Öztan; "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" demişti.

Bahar Öztan, daha önce yaptığı başka bir açıklamada ise; "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım" demişti.

Türk sinemasının gamzeli başarılı oyuncusu uzun zamandır hayatta kalmak adına çok mücadele etti. Bu mücadelede onu hastalığı gibi çok yordu ve sonunda yenik düştü.

Başarılı sanatçımızın da mekanı nur olsun inşallah. Bu ay iki tane bir birinden değerli sanatçımızı işte böyle kaybettik.

Bugünlerde Yeşilçam’ın efsane jönü Kadir İnanır da hayatta kalma mücadelesi verdi. Ünlü sanatçı apar topar bu hafta hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Daha önce de ölümden dönen ünlü sanatçı bugünlerde tekrar yaşam mücadelesi veriyor. Yıllarca inanırlar Show TV döneminde böyle gitmez programının sonucunu yaptığı zaman beraber Türkiye’yi gezip ses getiren birbirinden önemine haberlere imza atmıştık daha sonraki dönemlerde kendisiyle sayısız röportajları ve çekimlerim oldu. Benim de bu vesileyle çok yakından tanıdığım ve sevdiğim bir insandı sanatçı kimliğinden önce. Umarım yeşilçam’ın başarılı onuncusu Kadir abi en kısa zamanda sağlığına kavuşur bizleri ve sevenlerine mutlu eder.

Bu hafta şimdilik benden bu kadar haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörüyle kalın.