Yazıma geçmeden önce Ramazan ayınızı kutlar bereketli, huzurlu ve güzel bir ay geçirmenizi dilerim.

Bu hafta yine bir birinden ünlü isimlerden derlediğim magazin haberleriyle karşınızdayım.

İlk haberim uzun zamandır görünmeyen Yeşilçam’ın en başarılı isimlerinden Şener Şen ile yazıma başlamak istiyorum.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu'nun cenaze törenine Şener Şen'in "Gidin ya" diye bağırması bu hafta magazin dünyasına damga vurdu.

Usta oyunca Şen, cenazede hatıra fotoğrafı çekilmek isteyen hayranlarına "Gidin ya" diyerek sesinin yükseldiğini ve sinirlendiğine şahitlik ettik. Ama usta aktör öfkelenmekte haklı. Bence az bile yapmış!

Gerçekten son yıllarda ünlülerin cenazelerinde insanlar katılım sağlamak için değil cenazeye gelen ünlülerle fotoğraf çektirmeye geliyorlar. Gerçekten çok ama çok ayıp. Diyecek söz bulamıyorum.

Şimdide kendisini görenleri şaşırtan bir isim var. Şarkıcı Güllü'yü gerçekten görenler gözlerine inanamadı. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan ünlü sanatçı Güllü kelimenin tam anlamıyla erimiş.

Hatırlarsanız uzun yıllar kilolarıyla başı dertteydi. Bu durumdan kurtulmak için 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu. Daha sonraki dönemlerde sanatçı gözle görülür  kilo vermeye başladı. En son olarak 9 ayda tam 70 kilo veren şarkıcıyı şimdilerde görenler tanıyamıyor.

Umarım kendi adına sağlıklı bir süreç sürdürür.

Şimdide sıradaki haberim öldükten sonra bile hala huzur bulamayan Müslüm Gürses var. Müslüm Gürses'in "Biz Babadan Böyle Gördük" şarkısı mahkemelik oldu. Gürses'in mirasçısı Emin Erlikhan Kısa, şarkıda Semicenk'in Müslüm Gürses ile düet yapmış gösterildiğini ve kendisinden izin alınmadığını belirtti. Semicenk'in yapımcısı ise "Şarkı için hak sahibi olan Ulus Müzik'ten gerekli izin alındı" dedi. Merhum sanatçının mirasçısı Emin Erlikhan Kısa, şarkının izinsiz şekilde kullanıldığını, üstelik Semicenk'in kendisini Gürses ile düet yapıyormuş gibi gösterdiğini belirterek adliyenin yolunu tuttu.

Gün geçmiyor ki sanatçıyla ilgili bir olay yaşanmasın.

Ya bırakın adamı da huzur ile ebedi hayatında kalsın. Adamın ölüsünden bile faydalanılıyor.

Neyse benden bu haftalık bu kadar.

Tekrar hayırlı Ramazanlar diler sevgi ve hoşgörü ile kalın.