UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk grup maçlarının oynanacağı ve futbolseverler tarafından soluksuz takip edilecek hafta, bugün oynanacak müsabakalar ile başlayacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki bazı karşılaşmalar, yabancı kanalların yanı sıra yerli kanallar üzerinden de futbol tutkunları ile buluşacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın Kopenhag ile oynayacağı maç, TV+'taki Exxen TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY - KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki grubunda oynayacağı ilk maç, Danimarka ekibi Kopenhag ile oynanacak. 20 Eylül Çarşamba günü oynanacak müsabaka, saat 19.45'te ekranlara gelecek. RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak mücadele, TV+ EXXEN TV üzerinden canlı yayınla izlenebilecek.

HAFTANIN 3 GÜNÜ FUTBOL ŞÖLENİ

Futbolseverler için büyük bir heyecana sahne olan UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Avrupa devlerinin seçili maçları; salı, çarşamba ve perşembe günleri futbolseverlere dopdolu bir futbol şöleni yaşatacak. UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarından dört heyecan verici karşılaşmanın yanı sıra, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nden seçili maçlar da Exxen TV'de yayınlanacak. Exxen TV, TV+’ın sekizinci kanalında yer alacak.

ŞAMPİYONLARIN MÜCADELESİ NEFESLERİ KESECEK

Yapılan kura çekiminin ardından birbirinden heyecanlı karşılaşmaların yaşanacağı Avrupa kupalarında, Eylül ayındaki maçlar dikkat çekiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devlerin mücadelesinde ilk düdük 19 Eylül TSİ 19.45’te AC Milan - Newcastle United maçında ötecek. Bu heyecanlı maçı TSİ 22.00’da Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund karşılaşması takip edecek. 20 Eylül’de ise Şampiyonlar Ligi’ne ilk defa adım atan Union Berlin ile kupayı defalarca evine götürmüş Real Madrid’in maçı TSİ 19.45’te ekranlarda olacak. Şampiyonlar Ligi’nde yer alan Galatasaray’ın grubunda bulunan Bayern Münih - Manchester United karşılaşması da heyecanla beklenen maçlardan biri. Grupta favori görülen iki takımın maçı TSİ 22.00’da oynanacak.

AVRUPA LİGİ’NDE HEYECAN DORUKTA

UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk santra 21 Eylül’de TSİ 19.45’te 8 farklı maçta aynı anda yapılacak. Futbol severlerin dikkatini çeken maçlardan LASK - Liverpool karşılaşması, canlı yayınla ekranlarda olacak. Avrupa kupalarının gediklilerinden Ajax ve Marsilya’nın, Hollanda’daki ateşli Ajax taraflarının önünde oynanacak karşılaşma da TSİ 22.00’da naklen yayınlanacak.

KONFERANS LİGİ DİKKAT ÇEKİYOR

Henüz üçüncü kez düzenlenen ve genç bir turnuva olan UEFA Konferans Ligi büyük ilgi görüyor. İlk maç 20 Eylül’de oynanacak. TSİ 17.30’da oynanacak karşılaşma, Fransız ekibi LOSK Lille ile Sloven ekibi NK Olimpija Ljubjana arasında.

Bu hafta TV+ EXXEN TV üzerinden futbol severlerle buluşacak karşılaşmalar ise şu şekilde:

19 EYLÜL SALI

  • 19.45 AC Milan - Newcastle United
  • 22.00 Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund

20 EYLÜL ÇARŞAMBA

  • 17.30 LOSK Lille - Olympia Ljub
  • 19.45 Real Madrid - Union Berlin
  • 19.45 Galatasaray - Kopenhag
  • 22.00 FC Bayern - Manchester United

21 EYLÜL PERŞEMBE

  • 19.45 Lask - Liverpool
  • 21.00 Ajax - Marsilya