Bu hafta tam anlamıyla ünlüler dünyasından mutluluğun resmini çizeceğim. Lafı hiç uzatmadan yazıma başlıyorum.

İlk çiftimiz Ali ve Han isminde iki çocukları olan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç. İki ünlü oyuncumuz bir süredir mutluluklarını bir kere daha taçlandırmaya hazırlanıyorlar. Çift bu hafta dünyaya gelen bebekleri Leyla ile aşk tazelediler diyebiliriz. Bergüzar Korel ve kızı Leyla’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrendim. Doğum sırasında başarılı oyuncu Bergüzar Korel’i, kendi gibi oyuncu eşi Halit Ergenç yalnız bırakmadı. Bu çiftimiz evlendikleri ilk günden beri hem ünlü, hem başarılı, hem de nasıl bir aile olunabileceğini gösteren güzel örnekler.

Allah huzurlarını, mutluluklarını hiç bozmasın.

Uzun yıllar evlenmeyen ve artık evlenmez dediğimiz, ama birdenbire evlenen ve mutluluğun resmini çizen Alişan ve güzel eşi Buse Varol, Mayıs 2018'de nikah masasına oturmuştu. Çift ilk çocukları Burak'ı 2019 yılında, ikinci çocukları Eliz'i ise geçen Şubatta kucaklarına almışlardı.

Bu çiftimizi ilk günden bugüne kadar birbirlerine çok yakıştırıyorum. Aynı zamanda ünlüler dünyasının kıskanacağı bir evlilikleri var. Onlar da evli, çocuklu ve mutlu. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti gibi bu güzel çiftimizin de üçüncü çocuk haberinin çok geçmeden geleceğine inanıyorum.

Allah bu çiftimizin de huzurunu, mutluluğunu hep korusun!

Her iki çiftimize de buradan MAŞALLAH diyerek yazımı noktalıyorum.


Sevgi ve hoşgörü ile kalın…