Bu hafta magazin dünyasında neler oldu şöyle genel bir bakış yapalım istiyorum.

İlk haberimiz Mehmet Ali Erbil den gelsin bakalım.

Uzun bir süredir yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen ünlü showmen Mehmet Ali Erbil, kısa aralıklarla hastaneye kaldırılmış ve sevenlerini üzmüştü. Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Erbil'in büyük kızı Sezin'den babasına dair duygusal bir mesaj geldi, "Sen benim gözümde gerçek bir kahramansın babam. Senin çektiklerini başkası çekse isyan ederdi" dedi.

Sırada magazin dünyasını çok şaşırtan bir haber var. Magazin camiasındaki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. 6 yıllık aşklarına nokta koyan Büşra Pekin ile Ersay Üner'in Amerika'ya taşınma kararı yüzünden ayrıldığı iddia edildi... Bir iddiaya göre Pekin'in Amerika'ya taşınma kararı yüzünden anlaşmazlık yaşanmış. Üner de ABD' ne yerleşmek isteyen Pekin'e karşı çıkınca çift, ayrılık kararı almış.

Bu ayrılıktan sonra bir barışma haberimiz var sırada! Geçtiğimiz haftalarda Edvina Sponza sevgilisi İbrahim Kutluay için 'Bana şiddet uyguladı' diyerek mahkemeye başvurmuştu. Uzaklaştırma cezasına rağmen sevgilisi Edvina Sponza'nın 72 yaşında vefat eden babası Enzo Sponza'nın İzmir'de Alsancak Katolik Kilisesi'nde yapılan törene katılarak Edvina Sponza'yı acılı gününde yalnız bırakmamıştı.Daha sonra çiftin İstanbul da baş başa yemek yediklerini gördük. Bu tabloda barıştıklarını, aralarındaki buzların eridiğini söyleyebiliriz.

Şimdi de eski eşe sahip çıkan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç a bir göz atalım. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili açıklama yaptı. Ağustos ayında 5 yıllık evliliklerini sonlandıran çiftin boşanma haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Boşanmalarının ardından Serdar Ortaç'ın kumar masasında servet kaybettiği iddia edilmişti. Öte yandan kumar borçlarını ödemek için farklı zamanda 4 konser vereceği de söylenmişti. Son olarak bu hafta Bebek'te bir mekân çıkışında görüntülenen Serdar Ortaç kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Ünlü şarkıcı, 'Eski hanımı bıraksınlar, benimle uğraşsınlar' dedi. Sosyal medyadan artık uzak durmaya çalıştığını söyleyen şarkıcı, "Instagram'a bakmamak için telefonumu arabada bırakıyorum. Çünkü sürekli kötü haberler karşıma çıkıyor. Benim bir sevgilim yok, sevgili yazmışlar. Eski hanım için de aynı şeyleri yazıp, çiziyorlar. Eski hanımı bıraksınlar, benimle uğraşsınlar" diyerek sosyal medya haberlerine sitem etti.

İşte bir magazin gündemini geride bıraktığımız bu hafta dikkat çeken haberler böyleydi.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...