Netflix'te 1. sezonu ile büyük ses getiren dizi Kulüp, 2.sezonu ile başladı. Daha ilk günden büyük ses getiren Kulüp dizisi nin konusu ve oyuncu kadrosu da merak edildi. Kulüp dizisi 2. sezonda yine en dikkat çekenlerden biri de dizinin şarkıları oldu. Kulüp dizisinde çalan Yo Era Ninya ve Yasmin Levi'nin söylediği Aido Kerida Rumca şarkıların adı ve sözleri nedir? 

KULÜP DİZİSİ 2. SEZON KONUSU NEDİR?

"Kulüp" dizisinin 2. sezonunda, 1960'lar Türkiye ve İstanbul'unu, dönemin köklü bir değişimin eşiğindeki sosyal hayatı ve eğlence dünyasını izliyoruz. Yaşanan baskılara karşı duran Çelebi ve Matilda, Kulüp İstanbul Ailesi'ni ayakta tutmak için birlikte mücadele vermektedir. Zamansız büyümek zorunda kalan Raşel ise artık beş yaşında olan kızı Rana ile birlikte kendi ailesini kurmayı öğrenme mücadelesi vermektedir.

KULÜP DİZİSİ 2. SEZON OYUNCULARI

"Kulüp" dizisinin Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Barış Arduç, Salih Bademci ve Asude Kalebek gibi başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna 2. sezonunda Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma gibi yeni isimler dahil oluyor.

Gökçe Bahadır, "Kulüp" dizisinde Matilda karakterine hayat verirken; Fırat Tanış, Çelebi karakterini canlandırıyor. Barış Arduç, İsmet rolünde karşımıza çıkarken; Salih Bademci, Selim Songür karakteri ile büyük övgüler toplayan bir performans sergiliyor. Asude Kalebek, Raşel karakterine hayat verirken; Halil Babür, Fikret rolünde karşımıza çıkıyor. Serra Arıtürk, Keriman karakterini canlandırıyor; Ada Erma'yı ise Rana rolüyle izliyoruz.