Yakışıklı oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz’in evliliği olay olmuştu. Boşanması da ayrı bir olay olmuştu. Boşandıktan sonra da olayları bitmiyor.
Hatırlarsanız bu evlilik gerçekleştiği zaman buradan yazmıştım “bu evlilik uzun sürmez, bu evlilik, Özcan Deniz’in baba olması için yapılmış bir evliliktir” demiştim.
Zaman beni haklı çıkardı.

Boşandıkları gün de yine buradan “bu boşanma ile evlilik bitti ama aralarındaki olaylar bitmeyecek” demiştim.
Zaman beni yine haklı çıkardı.
Son haftalar da yakışıklı sanatçı ve eski eşi Feyza Akman arasında sular yine durulmuyor.

Hatırlarsanız ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı. Çift sonrasında da çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelmiş ve Özcan Deniz de oğlunun velayetini alabilmek için mahkemeye başvurmuştu. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz günlerde oğlunu almak için Aktan'ın evine gittiği ancak eski eşi tarafından darp edildiği ileri sürülmüştü.
Çift arasındaki gerginlik sürerken, Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan tarafından darp edildiği anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Aktan’ın Deniz’e tokat attığı ve kıyafetini parçaladığı görülüyordu.

Bugünlerde ikili arasında yaşanan kavganın görüntüleri de ortaya çıktı. Oğlunu almak için Aktan'ın evine giden Deniz, kapıda beklediği esnada eski eşinin peş peşe tokat atmasıyla neye uğradığını şaşırıyor. Kameraya yansıyan görüntülerde Aktan'ın Deniz'in üstünü yırttığı ve 'bıktım senden, ne istiyorsun artık yeter' diye bağırdığı görülüyordu.

Görüntülerinde ortaya çıkması ile beraber Feyza Aktan, konuyla ilgili sosyal medyasından bir açıklama yaptı, "Uzun süredir zorlu bir süreçten geçiyorum. Medyaya servis edilen görüntülerle yaşananlardan hiç pişman olmamakla birlikte asla taviz vermeyeceğim bir olayın sonucuydu. Yaşadığım süreçlerle ilgili yakın bir zamanda açıklama yapacağım." ifadelerini kullandı.

Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.
Buna tek diyeceğim söz “Görünen Köye Kılavuz istenmez!”

Özcan Deniz gibi akıllı bir insanın böylesi yanlış bir evlilik yapmasını hâlâ anlamış değilim. Mutlaka bizim de bilmediğimiz mantıklı bir sebebi vardır.

Ama olan her zaman ortada olan çocuğa oluyor. Umarım çocukları büyüyene, aklı başına gelene kadar bu tatsız olaylar son bulur.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...