Bozkır kokan, sımsıcak hikayesi ile her cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında evimize konuk olan Gönül Dağı dizisi unutulmaz bir bölümle seyirciyi şok etti. Güzel haberlerin alındığı, mutlu bir bölümle başlayan 105. bölümün finalinde olanlar oldu ve seyirciler göz yaşlarına boğuldu. Amca oğulları olan Taner, Ramazan ve Veysel'in yıllardır uğraştıkları roket deneme uçuşu için onay aldı. Uçuş yapılırkenkorkunç bir kaza oldu ve Veysel yaralandı. ağır yaralanan Veysel hemen hastaneye kaldırıldı. Seyirciler Veysel'e ne oldu, diziden ayrılacak mı diye merak ederken 106. bölüm fragmamında olanlar oldu! Gönül Dağı 106. bölüm fragmanında kardeşi Doktor Kenan, Veysel'i ameliyat ediyor ve kara haberi karısı Cemile'ye veriyor.  Ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Kenan'ın verdiği haber Cemile'yi yıkarken, Veysel'in ölerek diziden ayrıldığı gündeme geldi.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taner, Veysel ve Ramazan, roket incelemesi için gelen heyeti Gedelli'de misafir ederler. Roket atışının gerçekleşeceği anda Taner bir şey fark eder. Atış gerçekleşecek midir? Cemile ve Veysel, yıllardır hayal kurdukları bir şeye sahip olurlar. Hayalleri gerçekleştiği an Veysel'in başına ne gelecektir?

Ramazan, Asuman'ın kendisinden gizli yaptığı bir şeyi öğrenir. Ramazan'ın tepkisi ne olacaktır? Leyla, Ali'nin Selma'ya olan bağını fark eder. Selma, annesinin söylediklerinden sonra bir karar verir. Selma, Taner'e ne söyleyecektir?

SEMİH ERTÜRK KİMDİR?

14 Ekim 1993, İstanbul doğumlu Semih Ertürk 28 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü tamamlayan Ertürk sinema ve dizi film oyuncusudur. Ertürk kamera önü çalışmalarına önce reklam filmlerinde başladı. Ardından 2015'te 'Yok Artık' sinema filminde oynadı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu ve Can Gürzap'ın yer aldığı popüler dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da (EDHO) 'Taner' rolüne hayat verdi. Semih Ertürk Instagram'da, 'semiherturk' kullanıcı adı ile paylaşım yapıyor ve 133 bin takipçisi bulunuyor.