Yazın aldığınız fazla kilolar özellikle göbek bölgenizde yağlanmaya sebep olabilir. Göbek ve bel bölgesindeki inatçı yağlardan kurtulmak için uygulayabileceğiniz pek çok yöntem var. Sizler için göbek yağlarını kısa sürede yakmanıza yardımcı olacak ipuçlarını derledik. Diyet ve egzersiz yapmanıza rağmen göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulamıyorsanız birkaç basit yöntemi alışkanlık haline getirebilirsiniz. Tamamen doğal olan bu yöntemler sayesinde vücudunuzda depolanan yağların yakımını gerçekleştirebilirsiniz.

YOĞURT KÜRÜ İLE METABOLİZMAYI HIZLANDIRIN

Göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak sandığınız kadar zor değil. Diyet listenize ekleyeceğiniz yoğurt kürü sayesinde metabolizmanızı hızlandırıp göbek bölgesindeki yağların yakımını sağlayabilirsiniz. Yoğurt sindirim sisteminin düzenler ve bağırsakları çalıştırır. Yavaşlayan metabolizmayı harekete geçirerek kısa sürede yağ yakımını gerçekleştirir. Vücutta biriken şişkinliği ve ödemi atar.

Yoğurt kürünü hazırlamak için 1 kase yoğurt, 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı toz zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçını karıştırın. Haftada 2 defa düzenli olarak bu kürü tüketin. Gece uyumadan 30 dakika önce bu kürü tüketmeniz daha etkili olabilir.

ILIK SU İLE YAĞ YAKIMINI DESTEKLEYİN

Göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak isteyenlerin sabahları güne başlamadan önce suyu ılık olarak tüketmeniz gerekir. Sabahları aç karnına düzenli olarak ılık su içilmesi göbek yağlarınızdan hızla kurtulmanızı sağlar. Eğer denemek isterseniz ılık suyun içerisine çok az elma sirkesi kolayarak tüketmek daha ince bir bedene kavuşmanıza yardımcı olabilir.

Ilık suyun faydalarından biri de vücuttaki toksinleri temizlemesidir. Ilık su içmek kan dolaşımını hızlandırır, sindirim sistemini düzenler, bağırsak hareketlerini arttırır ve kabızlığı önler.

LİMONLU SU İLE VÜCUTTAKİ YAĞLARI YAKIN

Limonlu su göbek yağlarını eritir mi? Bu soru genellikle kilo vermek isteyen herkes tarafından çok merak edilir. Limonlu su vücuttaki yağları daha hızlı bir sürede yakmanıza yardımcı olur. Her gün aç karnına 1 bardak limonlu su içmek metanolizmayı hızlandırır.

Limonlu su cilt hücrelerini yeniler. Vücutta yağların depolanmasını engeller. Vücutta biriken ödem ve şişkinlikleri dışarı atar. Diyet listesine ekleyen limonlu su kısa sürede zayıflamanıza yardımcı olur.

GREYFURT SUYU İLE İŞTAHINIZI KONTROL EDİN

Greyfurt, metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını destekliyor. Vücuda faydaları saymakla bitmeyen greyfurt suyu göbek bölgesinde depolanan yağları adeta parçalıyor.

Greyfurt suyu kokusuyla da doygunluk hissi yaratıyor. Bu özelliği sayesinde iştahı baskılıyor ve gün içerisinde fazla kalori alımını engelliyor. Greyfurtun yağ yakıcı özelliği sayesinde tüketilen et ve proteinli gıdaların bağırsaklarda yağa dönüşmeden yakılması ve vücut dışına atılması sağlanır.