Süper Lig’in 29. hafta kapanış maçında Beşiktaş Antep’e ilk devre ve ikinci devre yediği gollerle 2-0  yenildi ve deplasmandan evine eli boş döndü.  Kartal’ın oynadığı oyun ve aldığı skorlar taraftarları kahretmeye devam etti. Düşmeme mücadelesi veren Antep yeni hocası Selçuk İnan’la ilk karşılaşmasında Beşiktaş’ı yenerek nefes aldı, Beşiktaş ise üçüncülük şansını iyice zora soktu.

Antep’te maçın 9. dakikasında Beşiktaş, ceza sahasından çıkarken kaptırdığı topu Sorescu Beşiktaş filelerine yolladı ve ev sahibi takım 1-0 sıfır öne geçti.  Santos hocanın Beşiktaş’ı Antep karşısında üç pas yapamadı, ilk devre Antep kalesine şut bile çekemedi.

Bu sezon Beşiktaş’ın beşinci hocası olan Santos çıkardığı kadro ve oynattığı oyunla şaşırtıyor. Öyle ki bu karşılaşmada da ikinci devre Beşiktaş oynuyor gibi gözükse de gol takım pozisyonundan uzaktı. 85. dakikada Dragus’la skoru 2-0’a getiren Antep maçın skorunu belirledi.

88. dakikada kazanılan penaltıyı Cenk kaleciye nişanladı ve haftalardır devam eden düşüşünü sürdürdü.

 Antep’te gördük ki Kartal’ın rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe nim kadrolarına bakarsak Beşiktaş’a 10 kaliteli transfer şart. Yoksa yine hüsran, yine kahır!  Bu kadrodan takımda kalacak oyuncu sayısı üçü geçmez. 

Santos hocaya gelirsek… Hocanın da haftalar geçmesine rağmen oyunu okuyamadığını, takıma dokunamadığını görüyoruz. Çünkü sistemsiz bir Beşiktaş seyrediyoruz. Emekli hocamız ve emekli takımımız yönetimi de emekli edecek mi?  Seyredip göreceğiz ama futbolun patronu Samet hocaya ‘bu Beşiktaş’ı seyretmiyor musunuz’ diye de sorulur…