Bardağıyla gelenlerin içeceklerini yüzde 50 indirimli alacağını, ilçede ikamet eden üniversite öğrencilerine ise ismine özel kupa bardak hediye edileceğini söyleyen Kartoğlu, “Bu sayede sıfır atık hareketimizi çok daha güçlü hale getireceğiz" dedi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, sıfır atık çalışmalarına da destek olacak yeni kampanyanın detaylarını anlattı. Hassasiyetle yürüttükleri sıfır atık çalışmalarını hayatın her alanına dahil ettiklerini ifade eden Kartoğlu, “Başakşehir'imizin huzur ve eğlence köşesi Mola Kafe'lerimizde yeni bir dönem başlıyor. Bardağıyla gelen tüm komşularım sıcak ve soğuk içeceklerini yüzde 50 indirimli alma imkânına sahip olacak. Bir diğer müjdem ise Başakşehir'imizde ikamet eden üniversite öğrencisi gençlerimize. Başakşehirli mobil uygulamamızdan öğrenci kimlik kartıyla başvuru yapan tüm üniversite öğrencilerimize ismine özel kupa bardağını gönderiyoruz" diye konuştu. 

İki yeni müjdeyle kâğıt atık tüketimini en aza indirmeyi amaçladıklarını söyleyen Kartoğlu, “Çevre duyarlılığını en üst seviyeye çıkarmakta kararlıyız. Sıfır atık bilincini güçlendirerek, doğamıza sahip çıkmayı hedefliyoruz.Tüm komşularımı bardaklarıyla birlikte Mola Kafe'lerimizebekliyorum. Bu sayede sıfır atık hareketimizi çok daha güçlü hale getireceğiz. Sıfır atık, hepimize güzel gelecek" ifadelerini kullandı. 

DHA