Beyaz Gelincik, Küçük Kadınları ve Bozkır gibi birçok dizide rol alan başarılı oyuncu Ayçin Tuyun kanser ile savaşıyor. Meme kanseri olan Ayçin Tuyun sosyal medya hesabından son halini paylaştı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

Meme kanserine yakalanan oyuncu Ayşin Tuyun, ameliyat sonrası son sağlık durumunu paylaştı ve kızım için iyi olacağım dedi. Bugün sosyal medyanın da konusu olan Ayçin Turan'ın hayatı ve hastalığı merak edildi. Şu anda 36 yaşında olan Ayçin Tuyun aslen Manisalı. Meme kanseri hastalığı ile bir süredir savaşan Ayçin Tuyun, bir evlilik yaptı. Bir dönem Mehmet Kerem Karacakaya ile evli kalan oyuncu Ayçin Turan'ın bu evlilikten Ranan Zeynep adında bir kızı oldu. Peki kimdir Ayçin Tuyun, dizileri hangisi? 

Son sağlık durumu hakkında konuşan Ayçin Tuyun, "Gayet iyiyim, çok şükür. Ameliyatım güzel geçti. Pes etmek yok, sevgiyle kalın" ifadelerini kullandı.

AYÇİN-TUYUN-

Bir dönem Mehmet Kerem Karacakaya ile evli kalan oyuncu Ayçin Turan'ın bu evlilikten Ranan Zeynep adında bir kızı oldu.

"KANSERE İNAT GÜLÜMSE"

'Kız Annesi', 'Beyaz Gelincik', 'Bozkır' gibi birçok projede rol alan Ayçin uyun, daha önce, "Kansere inat gülümse... Her şeye rağmen ayakta ve hayattayım" diyerek, peruksuz objektif karşısına geçmişti.

ayçin-tuyun1

"KIZIM İÇİN BU HASTALIĞI YENECEĞİM"

Ayçin Tuyun, ayrıca, "Kızım için bu hastalığı yeneceğim" açıklamasını da yapmıştı.

AYÇİN TUYUN KİMDİR, DİZİLERİ HANGİSİ?

Ayçin Tuyun, 8 Şubat 1987 tarihinde Manisa'nın Turgutlu ilçesinde doğdu. İlkokulu Beykent Koleji'nde, liseyi Ataköy Cumhuriyet Lisesi'nde okudu. İstanbul Üniversitesi Veterinerlik bölümünü ve Romanya Bükreş Ekonomi Üniversitesi'ni kazandı. 2005 yılında TÜRVAK'da (Türker İnanoğlu Vakfı) oyunculuk eğitimi aldı.