Transferin son gününde Başkan Hasan Aratı’n yaptığı transferler Muci ve Al Musrati Beşiktaş taraftarında heyecan yarattı.

Başkan transferin bitmesine saatler kala herkesi terse yatırarak Beşiktaş’a nokta bir transfer gerçekleştirdi. Bu oyuncular Beşiktaş takımına alıştığı zaman Kartal’a çok katkısı olacağı aşikar. Yeni sezon öncesi takıma yapılan bu transferin devamı gelecek gibi.

Yapılan iki transferin yarattığı oralle Kayseri deplasmanına giden Beşiktaş Kayseri’den beklemediği bir sonuçla döndü. Galibiyet ve 3 puan parolasıyla deplasmana giden siyah beyazlılar da ev sahibi takım da golü bulamayınca birer puana razı oldular.

Beşiktaş yine önceki maçlarda olduğu  gibi oyun kurmakta, pozisyon üretmekte zorlandı. 90 dakika boyunca Beşiktaş’ın bulduğu en net pozisyon Muti’nin 28 dakikada bulduğu pozisyondu. İ

İkinci devre Kayseri’nin 52 dakikada Cardoso’nun direkten dönen topu ise maçın en net pozisyonuydu.

Bu pozisyondan sonra iki takım da pozisyon üretemedi ve  oyun başladığı gibi bitti. İki takım da birer puana razı oldu. Beşiktaş puanını 40’a çıkarırken, yeni transferleri ikinci devre oyuna sokan Santos’un daha Beşiktaş’ın sistemini oluşturamadığı anlaşıldı.  Vasat Anadolu takımlarıyla bile oynadığı maçlarda üretkenlikte ve takım oyununun çok uzağında olan Santos’un yeni sezona kadar açık kredisi var. Santos’un Rıza hocaya verilmeyen bu krediyi nasıl kullanacağını hep beraber göreceğiz.  Kartal’ın Avrupa için ümidi Türkiye kupası kaldı. Türkiye kupasının alınması sezonu kurtarır taraftarı mutlu eder, Beşiktaş’ı da Avrupa’ya taşır.