2022 ye magazin dünyasından sevilen isimleri kaybederek başladık ve yaprak dökümü devam ediyor.

2022 yılının ilk ayında usta oyuncu Ayberk Pekcan‘ı kaybetmiştik. Usta oyuncunun hastalığını "Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Ben Akciğer Kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla..." paylaşımı ile öğrenmiştik. Ve Usta oyuncuyu 51 yaşında kaybettik.

2022 yılının ilk aylarında, süper Lig ekibi Konyaspor'un 27 yaşındaki Milli futbolcusu Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 8 kez Milli formayı giyen defans oyuncusu Galatasaray kulübünde ve Gençlerbirliği'nde de forma giymişti.

Ocak ayında Türk Sinemasının usta isimlerinden Fatma Girik,79 yaşında covid-19 tedavisi görürken çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmişti.

Şubat ayında da magazin dünyasında yaprak dökümü devam etti.

Karadeniz müziğinin usta isimlerinden Sait Uçar bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığına yenilerek 60 yaşında hayatını kaybetti. Trabzon'un Maçka ilçesinde doğan ve bu güne kadar 26 albüm çıkartan Sait Uçar'ın yüzlerce bestesi ise birçok Karadeniz sanatçısı tarafından seslendirilmişti.

Bu hafta da, Rumeli türkülerinin efsane ismi Arif Şentürk, dün 81 yaşında hayatını kaybetti. Arif Şentürk Zeytinburnu Seyit Nizam Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası sevenleri tarafından omuzlarda son yolculuğuna uğurlanarak Yedikule Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Ölüm, tüm canlılar için! İnsan sevdiklerini kaybedince yokluklarına zor alışıyor. Hepsinin mekanı cennet olsun!

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…