Özellikle pandemi döneminde ünlülerimizin işleri durma noktasına geldi.

Bununla birlikte bir çok ünlümüzü işiyle değil yaşantıları ile daha fazla konuşur olduk. Aslına bakarsanız iş olmayınca haberlerde ünlülerimizin özel hayatları oldu. İşleri varken iş ve özel hayatlarıyla gündem olurlardı.

Bu hafta yine özel hayatları ile konuşulan bir kaç ünlümüzü kaleme alacağım. Yazımı okuduğunuzda Sizde benim gibi "bu ünlüler de iyice şaşırdı" diyeceksiniz.

İlk önce uzun zamandır çok çirkin olaylarıyla magazin gündeminden düşmeyen eski eşlere bir göz atalım.

Yağmur Sarnıç'ın boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık cephesinde yeni gelişmeler var.

Bu sefer ki iddia ise resmen mide bulandırdı.

''Emre Aşık pedofiliden yargılansın'' adı altında Instagram hesabından paylaşım yapan Yağmur Sarnıç, kızı Elvin Aşık'ın babası Emre Aşık tarafından tacize uğradığını iddia etti. Sarnıç, yazısında şunları yazdı:

"Sevgili dostlarım, arkadaşlarım kızımın babası tarafından maruz kaldığı cinsel istismar konusunda savcılığa suç duyurusunda bulundum. Lakin sürekli birileri diğer olaylar gibi bu olayın da üzerini örtmeye çalışıyor. Fakat bu asla iftira değil bizzat kızımın kendi beyanlarıdır.''

Gerçekten bu ikili arasında en başından beri yaşananlar zaten çok çirkindi. Her geçen gün de bu ikili arasında yaşananlar mide bulandırıcı safhaya geldi. Lütfen birileri bu gidişe bir dur desin.

Şimdi de Yağmur Sarnıç kadar olmasa da bu yaşananlara yakın başka bir magazin olayıda Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik arasında yaşanıyor.

Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik'in boşanma aşamasında bir skandal patlamış ve Gedik'in şarkıcı İntizar ile uygunsuz görüntüleri ortaya çıkmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olayla ilgili bu hafta yeni bir gelişme yaşandı.

İntizar ile Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik, avukatları Emek Emre aracılığıyla Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak uygunsuz ve mahrem görüntülerinin ifşa edildiğini iddia etmiş, Mustafa Ceceli ile teknik servis müdürü Alper Güzel'den şikayetçi olmuştu.Bu hafta yeni bir duruşma görüldü.Bu duruşmada kararını açıklayan mahkeme, sanık Alper Güzel'in İntizar Aslan ve Sinem Gedik'e yönelik olarak ''özel hayatın gizliliğini ihlal'' ve ''kişilerin özel hayatına ilişkin görüntüleri ve sesleri hukuka aykırı olarak ifşa etmek'' suçlarından 7 yıl 3 ay 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Bir aile açısından bu olayda yaşananlar gerçekten mide bulandırıcı.

Magazinin ünlülerini bir yana koyun toplum içinde bile bu tür şeylerin yaşanması toplumun aile birliği ve ahlakı yapısının çöküşü ne kadar da kötü!

Ünlülerimiz daha fazla göz önünde olmaları, daha fazla takip ediliyor olmalarından dolayı bu kadar konuşuluyor. Bir an önce magazin dünyasında bu çirkinliklerin bitmesini diliyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...