Ülkemizde Corona tedbirleri yavaş yavaş gerilemeye başladı. Normalleşme başlar başlamaz ünlülerimiz soluğu ege kıyılarında almaya başladı.

Yani anlayacağınız ünlülerimiz için tatil yavaş yavaş başladı.

Gelin hep birlikte ege sahillerine bir göz atalım hangi ünlümüz nerede ve nasıl objektiflere yakalanmış bakalım…

Son dönemde girdiği çeşitli polemiklerle gündeme gelen Demet Akalın şimdilerde Çeşme'de tatilin keyfini çıkarıyor. Başarılı sanatçının tatilde mayolu pozlarından sonra bikinili pozları da peş peşe geldi. Pandemi de aldığı kilolarla sık sık haber olan Demet Akalın'ın hızla kilo verdiği de gözlerden kaçmadı.

Şimdi sırada ki tatilci güzelimiz Demet Şener. Kim ona der ki iki çocuk annesi...

Güzel anne Demet Şener "Tatil başlasın o zaman" notunu düştüğü pozu ile tatile çıktığını sosyal medyadan duyurdu. Demet Şener ilerleyen yaşına ve anne olmasına rahmen düzgün fiziği ile kendine hayran bıraktı. Boyu kadar çocukları olan 44 yaşındaki Demet Şener fit hali ile genç kızlara taş çıkardı. Bizden de bir “Maşallah” gelsin o zaman.

Şimdi sırada ünlü bir çiftimiz var. Onlarda yeni doğan çocuklarıyla soluğu ege sahillerinde aldılar. CAN Bonomo ile eşi Öykü Karayel, iki aylık oğulları Roman ile Ege kıyılarında görüntülenen ünlülerimizden. Çift, oğullarını ilk kez denize soktu. Bonoma çiftinin o anlarda heyecanları yüzlerinden okunuyordu. Aman dikkat diyelim. Daha çok küçük olan iki aylık ufaklığa dikkat. Güneş olumsuz etkileyebilir. Bu güzel çiftimizede bebekleri ile güzel bir tatil geçirmeleri dileklerimi iletiyorum.

Son olarak üç çocuk annesi, sahnelerin başarılı ismi Gülben Ergen de tatile çıkan ünlülerimizden. Havaların ısınması ve corona tedbirlerinin gerilemesi ile soluğu tatil beldesinde aldı. 48 yaşındaki üç çocuk annesi Ergen, tatil yaptığı anlardan fotoğraflarını sık sık takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Ergen, son olarak siyah mayosuyla ayna karşısına geçtiği anları, takipçileriyle paylaştı. Güzel şarkıcının fit görüntüsü dikkat çekti. İlerleyen yaşına rahmen fit fiziği ile sevenlerinden tam not aldı.

Evet sevgili okurlarım. Gördüğünüz gibi ünlülerimizin ege tatilleri hızlı bir şekilde başladı. Önümüzdeki hafta havaların ısınması ve Corona tedbirlerinin iyice normalleşmesi ile ege sahillerinden daha çok haberleri sizlerle paylaşacağımız şimdiden belli oldu.

Her kese şimdiden iyi tatiller diliyorum.

Sevgi ve hoş görü ile kalın…