Ünlüler dünyasında en çok karşımıza çıkan haberler genelde boşanmalar. Ünlülerimizin birçoğu işlerinden çok aşkları, ayrılıkları, kavgaları, egolarıyla ön plandalar.

Bu hafta çok önceden boşanan ama birbirlerine her seferinde göndermeler yapan Serdar Ortaç ve eski eşi Chloe Loughnan var.

Serdar Ortaç 2014 yılında İrlandalı model Chloe Loughnan ile yaptığı evlilik ile magazin gündeminden hiç ayrı kalmadı. Bazen işinin, hatta hastalığının bile önüne geçti.

Bu hafta içi eski eş başarılı modeli İstanbul’da bir kafede otururken gördük ve bu vesileyle de Chloe Loughnan’ın Türkiye'ye döndüğünü anladık.

Güzel model ile biraz sohbetin ardından uzun yıllardır Türkiye’de kalıyor olmasından dolayı Türk vatandaşı olmayı düşünüp düşünmediğini sorduk ; “Türkiye'yi çok özlemiştim. Koronavirüs pandemisi yüzünden ülkeme dönmüştüm, burası benim ikinci evim gibi, bırakmak istemem burayı. Aslında Türk vatandaşlığına başvurmayı planlıyorum, birkaç yıl burada olmadığım için gelemedim diye yapamadım ama bu kez olacak. İsterim tabii. 11 yıl önce gelmiştim buraya, artık burası benim evim gibi. İşlerim için başka ülkelere de gitmek zorundayım, Amerika'da ve İrlanda'da ajanslara bağlıyım, bir yerde kalmıyorum. Bir gün bir yerde kalacağım, inşallah orası Türkiye olacak." dedi. Tabi eski eşi Serdar Ortaç’ı sormasak olmazdı. Loughnan, eski eşiyle boşandıktan sonra görüşmediklerini, ancak hakkında hiçbir zaman kötü düşünmediğini söyledi. “Konuşamıyoruz, umarım her şey iyidir sağlıklıdır, bayağı zaman olmuş, üç sene falan.

Serdar bana göre çok iyi insan, hiç ona kötü duygular beslemiyorum. Onun için en iyisini isterim” diye devam etti. Chloe'nin boşandıktan sonra nafaka alamadığı için Serdar Ortaç'ın evine haciz gönderdiği iddia edilmişti. Güzel mankeni görünce bunu da sorduk; "Nafaka haberleri sürekli çıkıyor ama ben okumuyorum. Onlar çok önceydi unuttuk. Yeni bir hayat başladı şimdi. O konuyu kapattık artık. Yeni, güzel şeylerden konuşalım. Bunlar eski konular" dedi.


Açıkcası şaşırmadım değil. Serdar Ortaç hiç bir zaman eski eşi için kötü konuşmamıştı. Hatta bir çok kez de haklı bulduğunu söylediği de oldu. Ancak eski eş Chloe o dönemlerde nafaka, para gibi söylemleriyle birçok kere haber olmuştu. Güzel modelin eski eşi Serdar Ortaç için böyle olumlu, güzel sözleri duymak beni mutlu etti.

Serdar Ortaç’ı yakinen tanıyan, onunla birçok kez özel röportaj yapan ve bir çok konserini takip etmiş bir gazeteci olarak şunu söyleyebilirim; Serdar Ortaç güzel bir adam. Kalbi de gönlü de güzel. Umarım eski eşi Chloe ile bu saatten sonra birbirlerine karşı olan söylemleri, yaklaşımları böyle güzel güzel devam eder.

Her ikisine de hayatlarında mutluluklar dilerim.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…