Yazın geldiği bu günlerde sokaklarda canlandı. Birçok ünlüyü artık açık havada güneşin havayı ısıttığı bugünlerde ünlülerimizde kendilerini dışarıya atmaya başladılar.

Bu güzel havayı fırsat bilen ünlü isim Bade İşcil ile işte böyle güzel bir havada karşılaştık.

“Hava bugün harika. Biz de bu güzel havayı fırsat bilip yürüyüşe çıktık” dedi. Kendisini yakalamışken, iş insanı Sadettin Saran’la aşk yaşadığı dedikoduları hakkındaki sorulara yanıt vermek istemedi.

“Hava güzel, her şey güzel. Bu sorulara cevap vermesem daha iyi olur.” diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. Araya giren yanındaki arkadaşı “Olsa Bade zaten saklamaz sizden. O magazini sever, sizleri de seviyor, olsa söylerdi” dedi.  

Biz magazin gazetecileri olarak bu yalanlamaları çok duyduk ama iki gün sonra da yaşanlarının ortaya çıkışını da çok gördük. Ben var demiyorum ama magazin dünyasında hiç bir şey saklı kalmaz. Bekleyip göreceğiz.

Şimdi Demet Akalın haberime geçelim. Ünlü sanatçı yeni bir şarkı çıkardı.

Akalın, yeni albümü “D Pop”un ilk şarkısı “Karıştırıcam O Uykularını” ile dinleyicilerinin karşısına çıktı. Bu yaz bu şarkı dillere dolanacak gibi görünüyor. Gecen hafta dinleyiciyle buluşan yeni şarkı şimdiden çok beğenildi. Şimdiden bu yaza damgasını vuracağı belli oluyor.

Biz de hayırlı olsun dinleyicisi bol olsun diyelim.

Havaların ısınmasıyla kendini Nişantaşı sokaklarına atan oyuncu Cansu Tosun ile ayaküstü kısa bir sohbet gerçekleştirildi. Kombiniyle dikkat çeken oyuncu, yaz tatili için henüz planının olmadığını söyledi ve “ İşlere göre şekillenecek. Hem yurtdışı hem de burada olmak istiyoruz. Çok çalıştık, dinlenmeyi hak ettik.” Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil’in maçlarını izlemeye gittiğini de söyledi. Daha sonra ünlü oyuncu kalabalığa karışıp gözlerden kayboldu.

Şimdi işi kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya var.

Yazın gelmesiyle içimizi ısıtan güneş ünlü oyuncunun kalbini de ısıttı. Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir ile anılıyordu. Haklarında çıkan aşk iddiasına sessiz kalan ancak sosyal medyadaki yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü görüntülenmişti.  Daha sonrada bu aşkı yalanlamadı güzel oyuncu. "Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim" diye cevap verdi.Bu haftada sözlerin dışında el ele görüntülenen çiftin aşkları dolu dizgin gidiyor. Yazı karşılayan bu aşk bakalım yazı çıkarabilecek mi?

Bekleyip göreceğiz. Umarım güzel oyuncu aradığı aşkı artık bulmuştur.

Havalar daha da ısındıkça artık ünlülerimizi Bebek, Nişantaşı, Cihangir, Boğazın bir çok noktasında daha fazla karşılaşacağımızdan hiç şüphem yok. Bu yazda daha önceki yazlar gibi sokaklar cıvıl cıvıl olacak. Bakalım magazin dünyasından bu sokaklardan daha ne haberler çıkacak. Umarım güzel haberler içimizi ısıtan haberleri ben de sizlere buradan aktarırım.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.