Bu hafta özellikle mutlu ünlülerimizi kaleme almak istiyorum. Hiç zaman kaybetmeden yazıma başlıyorum.

İlk önce sahnelerin aranan ismi yaşlanmayan kadın Seda Sayan ile başlıyorum.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile sürpriz nikahı ile oğlu Oğulcan Engin'le arasının açıldığı haberlerini duymuşsunuzdur.

Ünlü sanatçı, geçtiğimiz ayda oğlunun doğum gününde buzları eritti. Uzun bir süre birlikte görünmeyen anne- oğul, aylar sonra ilk kez biraraya gelip sosyal medyada beraber paylaşım yaptı. Seda Sayan'ın oğlu Engin, annesiyle paylaştığı fotoğrafa, "Kraliçem" notunu da eklemeyi ihmal etmedi.

Umarım anne oğul her zamankinden daha mutlu olurlar.

Şimdi sıradaki haberim güzeller güzeli bir ünlü bayanımız var.

Ünlü sunucu Çağla Şikel, sadece yer aldığı projelerle değil aynı zamanda özel hayatıyla da ilgi çeken ünlü isimlerin başında geliyor.
Geçtiğimiz gün bir markanın gecesine katılan Şikel, verdiği pozlarla ve şıklığıyla ortamda dikkatleri üzerine çekti. Ünlü sunucuya takipçileri, "Yaş aldıkça güzelleşiyorsun", "harikasın" ve "bu ne güzellik" gibi yorumlarda bulundu.

Çağla’yı modelliğinden bugüne çok iyi tanırım gerçekten her dönem güzelliğini koruyan ender ünlü bayanlarımızdan. Benden eski dosta bir Maşallah gelsin.

Şimdi ki haberim yıllardan beri boşanıyorlar dendikçe o söylentilere inat mutluluklarını zevk ile paylaşan ünlü bir ailede sıradaki haberim.
Yağmur Atacan ile Pınar Altuğ çiftinden bahsediyorum.

Mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinliğe kızı Su ile geldi. Gözlerden uzak büyüttüğü kızıyla davette boy gösteren Altuğ'un kızı annesine benzerliğiyle ve güzelliğiyle gündem oldu. Pınar Altuğ "Kızım artık büyüdü bana eşlik ediyor" dedi. Su ise utanarak sorulara kısa kısa yanıtlar verdi. Kızlarıyla beraber her zaman güzel bir aile oldular. Umarım her zaman bu güzelliklerini korurlar.

Son haberim Sima Tarkan ile Mark Başoğlu’ndan. Geçen hafta dillere destan bir törenle nişanlanmıştı. Çiftin haziranda evlenmeyi planladıkları konuşuluyordu ama duydum ki fikir değiştirmişler. Duyduğuma göre çift Mark Bey, Venedik'teki San Clemente Adası'ndaki otelde, üç gün üç gece sürecek hayal gibi bir düğün düşünüyormuş.

Umarım mutlu sona şu anki keyifle ulaşırlar.

Bu hafta da benden bu kadar haftaya görüşene kadar sevgiyle kalın.