Bu hafta Yeşilçam’ın çınarı Kadir İnanır sevenlerini korkuttu. Çınar sallanır gibi oldu hepimizin ödü koptu.

Neler yaşandı ve bugün gelinen noktayı sizlerle paylaşmak isterim.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 20 Kasım'da aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin damarına pıhtı attığı teşhisi konulan İnanır, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra nöroloji servisinde özel bir odaya alındı. İnanır için uzman kişilerin yer aldığı 6 kişilik ekip oluşturuldu. Aralarında kalp damar, nöroloji, genel cerrah ve beyin cerrahlarının da bulunduğu ekip, İnanır'ı takip etti. Sürekli olarak tetkikler yapılıp, filmler çekildi.

Serviste takibi süren İnanır, Pazar günü akşam saatlerinde aniden beyin kanaması geçirdi.

Acil ameliyata alınan İnanır, başarılı geçen operasyonun ardından yoğun bakıma alındı.

Daha sonra uyandırılan İnanır'ın solunum cihazından ayrıldığı, bilincinin açık olduğu yine de her türlü gelişmeye karşın yoğun bakımda tutulduğu öğrendim.

Daha sonra doktorundan şöyle bir açıklama geldi.

"Takip sürecinde, geçen pazar günü oluşan ve ani şekilde gelişen bir kanama tespit edildi. Kendisini ameliyat ettik. Arkasından gelen süreçte yoğun bakımda hastamızı takip etmeye devam ediyoruz. Gelinen son nokta oldukça iyi ve yüz güldürücü. Sanatçımız Kadir İnanır kendi öz bakımını yapabilecek düzeyde konuşuyor, telefonunu kullanabiliyor. Bizlerle espri yapıp, şakalaşabiliyor"

Bu açıklamadan anlayacağımız üzere usta oyuncu çok şükür iyi ve daha da iyi olacak.

Allah onu sevenlerine bağışlasın. Büyük ustayı sağlıklı bir şekilde tekrar aramızda görmek hepimizi mutlu edecek.

Bir kere daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…