Beşiktaş evinde ağırladığı düşme potasındaki Konya’yı genç golcüsü Semih ve Cenk’in ikinci devre attığı gollerle iki sıfır yenerek üç puanın sahibi oldu.

Beşiktaş taraftarı bu maçta özellikle Muçi ve Al Musrati’yi merak ediyordu. İki oyuncu da merak edildiği kadar olduklarını gösterdi. Özellikle Muçi orta sahada kalitesini göstermeye başladı ve Gedson’u rahatlattı.

Beşiktaş ilk devre istenilen oyunu sergileyemese de yakaladığı pozisyonlarda Konya kalecisi Slowik başarılıydı. Beşiktaş defansı en rahat maçlarından birini yaşadı. 

SEMİH FARKI

Bu sezonun en büyük kazanımı genç Semih oldu. Genç yıldız yakaladığı fırsatı iyi kullanarak takımın attığı son 14 golün 10’unda katkı sağlayarak Kartal’ın yüksekten uçmasını sağladı. 

Öte yandan hocaya da bir uyarımız var. Santos son haftalarda özellikle ilk devre oynattığı futbol için bir çözüm geliştirmeli. Her takım Konya gibi değil.

Konyaspor galibiyeti üçüncülük yarışı için kritik bir galibiyet oldu. Kartal alınan son 3 puanla Trabzonspor’la aynı puana ulaştı. Bu çekişme taraftara biraz olsun heyecan getirdi.  Bu sezon Türkiye Kupası alınırsa başarı, üçüncülük de gelirse bonus olur.

Santos hocadan ve takımdan yeni sezon için beklentiler çok yüksek. Yeni sezon için önümüzde uzun bir prova süresi var. Santos’un gelecek sezon için bahanesi yok, şimdiden takımı ve kendini hazırlamalı