Hülya Avşar ile Ertuğrul Postoğlu'nun rol aldığı dizisinin yeni bölüm çekimlerine Fenerbahçe-Beşiktaş rekabeti damgasını vurmuştu.

Hale Ilgaz'ı canlandıran Avşar'ın senaryo gereği eşi 'İsmail Ilgaz'ı oynayan Ertuğrul Postoğlu'na tokat atması gerekiyordu.

Postoğlu, sahnenin gerçekçi olması için Avşar'a "Daha hızlı ve sert vur" dedi. Avşar'ın çekindiğini gören Postoğlu, sanatçıyı hırslandırmak için "Zaten Kartal pençesi, bir Fenerbahçeliye ne yapabilir ki?" diye sordu.

Bunun üzerine sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan Hülya Avşar öyle bir tokat attı ki, Postoğlu'nun çene kemiği çıktı.

Çekim sonrası "Çenemi kapatamıyorum" diyen Ertuğrul Postoğlu, Hülya Avşar'ın bir yakınının hastanesine götürüldü.

Bu haberi magazine üretilmiş kurgu bir habermiş gibi görüyorum.

Ama asıl gördüğüm Hülya Avşar'ın tokadı kadar isminin magazindeki etkisi!

Hangi dönem olursa olsun Hülya Avşar magazinin değerli ve güçlü bir ismi.


Hülya Avşar'dan sonra bir diğer bir ünlü kadına göz atalım. Bu kadın eski yabancı gelinimiz Chloe’ ye. 2019 yılında ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan boşanan model Chloe Loughnan yeni bir aşka yelken açmış.


Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski eşi model Chloe Loughnan, aradığı aşkı sonunda bulmuş. Loughnan, Maldivler tatilinde yeni sevgilisiyle ilk kez fotoğraf paylaştı.

Eski yabancı gelinimiz Chloe Loughnan, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada eski eşi Serdar Ortaç'ın kendisine nafaka ödemediğini söylemişti.

Serdar Ortaç'ın eski eşi olarak anılmaktan rahatsızlık duyduğunu ifade eden Chloe, "Ondan ayrıldım, birlikteliğimiz bitti. Haberler 'Serdar Ortaç'ın eski karısı' diye çıkıyor. Ben Türkiye ve birçok ülkede çalışan bir modelim. Onunla anılmaya, bir yerlere gelmeye ihtiyacım yok" demişti.

Serdar Ortaç ise bu açıklamaya karşılık olarak şu açıklamayı yapmıştı "Hanıma 10 senelik hizmetinin karşılığında nafaka verdim. Kontrat yaptık. Her ay güzel bir miktar ödüyorum. Kafamı hiç ağrıtmayan biriydi. Verdiklerim helal olsun" açıklamasını yapmıştı.

Serdar Ortaç kendisine yakışan bir açıklama yapmıştı.

Ama her ne kadar eski eş olarak anılmak istemese de Chloe' nin yaptığı açıklama bana enteresan geldi. Dünyanın her yerinde iş yapan biriysen Serdar Ortaç'ın nafakasına ihtiyacın yoktur. Üstelik bakmakla yükümlü bir çocuğunuzda yok. Sen, Türkiye'de bu kadar tanımıyorsan ve iş yapıyorsan bunun en büyük sebebi Serdar Ortaç'ın eşi, daha sonra da eski eş olmandandır.

Chloe' nin adına yeni bir aşka yelken açtığına sevindim.

Bundan sonra;

"Serdar Ortaç’ ın eski eşi yeni sevgilisiyle görüntülendi."

"Serdar Ortaç’ ın eski eşi yeni sevgilisiyle eğlendi"

"Serdar Ortaç’ ın eski eşi yeni sevgilisiyle ..................." gibi bir çok konu ile haber olacak.

Yani Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe'nin daha çok canı sıkılacak...

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...