Bu hafta her yerde aşk var!

İlk sıradaki aşk haberimiz yeni yeni şöhrete kavuşan genç oyuncu Bahar Şahin. Zalim İstanbul' dizisindeki Ceren karakteriyle yıldızı parlayan Bahar Şahin sosyal medyada aşk haberleriyle gündeme geldi.

Daha önce de 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' oyuncusu Cenan Adıgüzel ile aşk yaşayan genç oyuncu bu defada gönlünü Beşiktaş'ın yakışıklı futbolcusu Dorukhan Toköz'e kaptırmış görünüyor.

Güzel oyuncu "LOVELANDIK" notu ile önce sosyal medyada paylaştı sonra paylaştığı kareyi sildi. Bahar Şahin silme işinde hızlı olsada aşk yaşadığı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Şimdi sıradaki aşk haberi bir süredir birliktelikleriniinkar eden ünlü bir çiftimizde.

Yer aldıkları dizinin ilk bölümünden itibaren bir birlerine yakıştırılan ve sürekli aşk yaşadıkları yönünde haberleri çıkan Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı artık gün yüzüne çıktı.

Dizilerinin sezon finali yapmasıyla birlikte soluğu Maldivler'de alan Kerem Bürsin ile Hande Erçel ardı ardına yaptıkları paylaşımlarla aşk iddialarını alevlendirmişlerdi.

Maldivler dönüşü ilk kez el ele görüntülenen Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı belgelenmiş oldu. Artık "biz arkadaşız" diyemeyecekleri netleşti.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 2014 yılında dünyaevine girdiği İrlandalı model Chloe Loughnan ile Ağustos 2019'da tek celsede boşanmıştı. Serdar Ortaç, biten evliliğinin ardından meslektaşı Seçil Gür ile yeni bir aşka yelken açtı. Serdar Ortaç gerçekten aşık olmayı seven bir ünlümüz. Ama ne yazıkki böylesi aşk için mücadele eden biri aradığı aşkı sürekli olarak bulamıyor.

Umarım ünlü sanatçı aradığı sonsuz aşkı bu sefer bulmuştur.

Bu hafta magazinde aşk vardı. Bakalım yeni haftada magazinde bizleri neler bekliyor.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...