Bu hafta ünlü olmuş kadınlarımızdan derlediğim bir magazin turu yapacağım.

Magazin dünyasının ünlü kadınları bu hafta erkeklere nazaran daha ön planda idi.

Bakalım ünlü kadınlarımız bu hafta hangi halleriyle magazin sayfalarını süslediler bir göz atalım;

İlk önce oyuncu Akasya Asıltürkmen'e uğrayalım. Ünlü oyuncumuz göz kapağını kaldırtarak estetik yaptıran ünlüler kervanına katılmıştı. Bandajlarını çıkardıktan sonraki halini uzaylılara benzeterek sosyal medya da paylaşan Asıltürkmen "Uzaylı filtresinden cute baby'e (sevimli bebek) geçerim inşallah" diyerek yeni halini ti'ye aldı.

Pelin Öztekin, 2014 yılında 153 kiloyken önemli bir karar verdi ve mide küçültme ameliyatı oldu. 6 ayda 53 kilo veren oyuncu, ardından 25 kilo daha vererek toplamda 93 kiloya veda edip 60 kiloya indi. Öztekin, bu süreçte yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Bana kiloluyken şans verilmiyordu" dedi "Başrolün 50 kilo olup jönün çok yakışıklı olması gerekmiyor. 100 kilo olan biri aşık olmaz mı, acı çekmez mi?"dedi.

Bence Pelin Öztekin bu serzenişte haklı da. Ekran her zaman çok güzel kadın sever diye bir şey yok. Hikaye ve oyunculuklarla beraber sinerjileri de güzelse o dizide illa ki çok güzel kadın yada çok yakışıklı bir erkek baş rol oynamak zorunda değil diye düşünüyorum.

Şimdi sırada hafiye gibi çalışan bir ünlü kadınımız var... Sinem Sülün, eski kayınpederi ve kayınvalidesi hakkında mahkemeden yakalama kararı çıkartmıştı. Eski model geçtiğimiz haftalarda ise eski kayınvalidesi ve kayınpederini Etiler'de bir restoranda görünce polise ihbar etmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Sülün, yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı: "Hakkımı aradım... Eski kocamın babası cezasını çekti fakat annesini bulamıyorlardı. Annesinin bulunmasını ve onun da cezasını çekmesini istedim. O hanımı bir türlü bulamıyorlar. Yakalanıp cezasını almasını bekliyorum." Gerçekten tam bir hafiye gibi. Demek ki canı ne kadar çok acımış.gördüğü syerde affetmiyor.

Sıradaki ünlümüz gencecik bir hanımefendi. Ailesinin ününden kaynaklı olarak kendi de ünlü olan Zehra Çilingiroğlu.

Daha önce sahilde maskesiz görüntülenen ve gerekçe olarak "İnsanlara yaklaşmıyorum" diyen Çilingiroğlu, bu kez tedbirliydi. Genç kız, önceki açıklamasının yanlış anlaşıldığını söyledi: "O gün sahil kalabalık olmadığı için maske takmıyordum. Yoksa herkes gibi ben de kurallara uyuyor, maskemi takıyorum."dedi. Zehra bana göre çok iyi yetiştirilmiş iyi bir aile terbiyesi almış ünlü bir genç kızımız. Üzerine zaman zaman fazla gidildiğini düşünüyorum.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' da 'Ömür'ü canlandıran Ceren Benderlioğlu, trafik magandalarına meydan okudu. Bağdat Caddesi'nde makas hareketi yapan şoförlere kızan oyuncu, kuralları ihlal edenleri emniyete ihbar edeceğini belirtti. "İki gün önce makas atanları gördüm. Arabama kamera koyduracağım, hepinizi üşenmeden emniyete vereceğim. Makasınız sizi delsin emi! 20 yaşında bir evladı yediniz, kimse kaçan yakalansın bulunsun."dedi.

Ünlü hanımefendilerimizin söz sahibi olduğu, haberlerinin daha çok yapıldığı bir haftayı geride bıraktık.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...