Uzun zamandır yazmak isteyip de bir türlü fırsat bulamadığım iki ünlü isme bu haftaki yazımda artık yer vermek istiyorum.

Çünkü her karşıma çıktıklarında "ne güzel örnek insanlar" demekten kendimi alamıyorum.

Bu hafta bu sözümü söyletecek bir anlarına sosyal medya üzerinden şahit oldum. Peki kim bunlar? Tabi ki Çağla Şıkel ve Emre Altuğ...

İkili 7 yıllık evliliklerini 2015'te sonlandırmıştı. Bu evlilikten iki çocukları var. çocuklarının ismi Uzay ve Kuzey. Çocuklar anne Çağla Şikel ile beraber yaşıyorlar. Ama baba Emre Altuğ ile görüşmelerinde hiç bir dönem bir sorun yaşanmadı. Bu dengeyi Çağla ve Emre çok güzel bir şekilde dengelemeyi bildiler. 2008 yılında dünya evine girmişlerdi. 2015 yılında ayrıldıklarında hepimiz çok şaşırmıştık.

Bir çok ünlüde olduğu gibi ayrılık sonrası "ortalık karışacak" demiştik. Üstelik iki tane de çocuk söz konusuydu.

Ama beklenen olmadı. Daha doğrusu bizim alışık olduğumuz o tatsızlıklar bu iki ünlümüzde yaşanmadı. Çağla Şıkel de, Emre Altuğ da yeni çizdikleri yolda hayatlarına devam ettiler. Birbirlerini suçlayacak ne bir söz nede iğne ucu kadar bir malzeme vermediler.

İkisi de işleriyle meşgul oldular. Ayrı olsalar da çocuklarıyla yakından ilgilendiler.

Ayrılmış anne, baba psikolojisini çocuklarına yansıtmadan mutlu birer çocuk olarak büyütmeyi bildiler.


Özel günler Altuğ ve Şıkel beraber hareket ettiler. Bu günlerde aynı çatı altında gayet uyumlu, mutlu bir tablo çizdiler. Bu hafta da yine böylesi şık güzel bir tablo içinde bu güzel insanları gördük.

Emre Altuğ bu hafta içinde 51. yaşına sette girdi. Eski eşi Çağla Şıkel, çocukları Uzay ve Kuzey'le ünlü şarkıcıya sürpriz yaptılar. Uzay ve Kuzey elinde pastayla babasının yanına gelince Altuğ kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Sürpriz karşısında çok sevinen Altuğ, oğullarını öperek teşekkür etti. Kutlamaya Altığ'un eski eşi Çağla Şıkel de katıldı. Şıkel'in kameraya aldığı o anları Emre Altuğ Instagram'dan paylaştı.

Çağla Şıkel'i canı gönülden kutluyorum. Çünkü, istemese kendi gitmezdi. Çocuklarını gönderirdi ve bu kutlamayı kendi olmadanda rahatlıkla yapabilirdi. Ama bunu yapmadı. Zaten hiç bir dönem kendisi gibi Altuğ da özel günlerde bunu yapmadı.

Gerçekten bu iki ünlümüzün boşanma sürecinden bugüne kadar en ufak bir tatsızlıklarını görmedik.


Mutlaka sorumlar yaşanmıştır. Kesinlikle tatsızlıklar olmuştur. Ama bunların ve daha fazlasını hiç dışarıya yansıtmadan yaşadılar. Hem çocuklarına hem kendilerini takip eden sevenlerine çok güzel örnek olmayı bildiler.

Magazin dünyasının bir çok ünlüsüne de örnek olacak kişiler oldular. Ama ne var ki bu yöntemleri uygulayan beş elin beş parmağından fazla ünlümüz yok.

Kadına şiddet ve cinayet olaylarının hız kesmeden yaşandığı bu ülkede göz önünde olan ünlülerimizin, ayrılmanın dünyanın sonu olmadığını, ayrı iken de mutlu çocuklar yetiştirmenin mümkün olduğunu göstererek bu tür davranışları ile örnek olması açısından çoğalmasını ümit ediyoruz.

Bu güzel örnekleri magazin dünyasında daha sık görmek ümidiyle,

Sevgi ve hoş görü ile kalın...