Beşiktaş Konya deplasmanında doksanıncı dakikada yediği golle üç puanı Konya’da bırakıp İstanbul’a puansız döndü.

Konya karşısında dört net pozisyon bulan Beşiktaş direklere ve Konya kalecisine takıldı. Batshuayi ve Gezzal’ın vuruşları kaçan en net pozisyonlardı. Hakem Mete Kalkavan tam bir eyyam yaparak Konya’nın kartlık faullerinde kartları es geçti. Pjanic’in ayağına basılan pozisyonda kırmızı yerine sarıyla geçiştirdi. Ve Pjanic’in sakatlanmasını görmezden geldi. Beşiktaş’ın aleyhine olsa VAR da devreye girerdi. Gördük ki kurallar Beşiktaş’a farklı uygulanıyor.

Beşiktaş Konya’da pozisyon üretti ama gol üretemedi. Oğuzhan iki hafta iyiye doğru giderken Konya’da en vasat oyununu oynadı. Dakika 90’da yenilen gol öncesi Vida’nın büyük hatası golle sonuçlandı. Önder Hoca Konya’ya kazanmaya gelmişti ama puansız döndü. Üç saniyede üç defa kaçan gol takımın da şanssızlığıydı.

Başkanın mali kongrede hesap uzmanlarına geçmiş yönetimlerin usulsüzlük ve açıklarını tespit ettirdiği ve genel kurula getirdiği için teşekkür ederiz. Şimdi bunu yargıya taşıyıp Beşiktaş’ın hakkını yiyen ve yedirenlerden hesap sormalı. Zaten taraftarın vicdanlarında kongreye gelemeyecek kadar, içtikleri kahvenin parasını kulübe ödetecek kadar, bindikleri uçak biletlerini kulübe ödetecek kadar l yüzsüzleşmişler. Su akar yolunu bulur, yapılan iyilikler, başarılar ve haksızlıklar asla unutulmaz. Beşiktaş bir  yaşamdır. Bazen baş kaldırıştır. Bir ailedir. Şampiyonluklar gelip geçer asıl olan duruştur. Bu duruşta Beşiktaş’tır.