Beşiktaş’ın yeni hocası Santos’un takımın başında yer aldığı Karagümrük maçı karşısında taraftarlar stadı doldurarak takıma tam destek verdi.

Tribünleri dolduran taraftarın bu desteğine takım da kayıtsız kalmayarak Karagümrük’ü 3-0  yendi ve hanesine üç puanı yazdırdı.

Rize maçında iki gol atıp, bir de asist yapan genç Semih, Karagümrük karşısındada boş geçmeyerek son 4 maçta beşinci golünü attı. Beşiktaş bu sancılı dönemde genç bir golcüyü kazanmış oldu.

Karagümrük maçında Beşiktaş ilk devre kaleci Emre’yi farklı pozisyonlarda avlamaya çalıştı.

37. dakikada Cenk’in tek vuruşunda top direğe takıldı. Gedson’un kaleciyle  karşı karşıya kaldığında kaçırdığı pozisyon da ilk devrede akıllarda kalan pozisyonlardan biriydi.

İkinci devre temposu yüksek bir oyun seyrettik. Bu tempo golleri de peş peşe getirdi.  62. dakikada Semih, 65. dakikada Rashica’nın golleriyle Beşiktaş oyunun kontrolünü eline aldı. Gedson kaleci Emre’yle karşı karşıya kaldığı pozisyonda son vuruşta etkisizdi ama 90. dakikada Rebic’in ortasında Gedson’a sadece golü atmak kaldı. Bu gol maçın skorunu da belirledi. Beşiktaş 3 puanı 3 golle alarak Santos sonrası ikinci maçını da kazandı. Sonuçtan ve oynanan oyundan en çok tribünleri dolduran taraftar mutlu oldu.  Santos’un saha kenarındaki enerjisi taraftarlarla bütünleşti. Santos’tan beklentilerimiz yüksek. Kartal şimdiden uçmaya başladı…