Uzun süren yangınlardan sonra magazin gündemimiz tekrar normale döndü.

Bu sefer magazin kulisleri alev alev yanıyor.

Hep beraber şimdi magazin kulislerindeki yangınlara bir göz atalım.

İlk haberimiz muhteşem ses Kibariye ve eşi ile ilgili. Ali Beyin çapkınlıklarını artık bilmeyen yok. En son hatırlayacaksınız olay bir fotoğraf vardı. Geçen haziran başında ortaya çıkmıştı. Uzaktan çekildiği anlaşılan fotoğrafta havuz başında el ele yürüyen bir çiftin görüntüsü yer almıştı. Fotoğraf, Ali Küçükbalçık'ın, eşi Kibariye'yi başka bir kadınla aldattığı şeklinde haberlere konu olmuştu. Ancak günlerce konuşulan fotoğraftaki çiftin gerçekte kim oldukları ise Isparta Yalvaç'ta alınan mahkeme kararlarıyla ortaya çıktı. Yalvaç Sulh Ceza Hakimliği'nden alınan iki ayrı erişim engeli kararını isteyen kişi Mustafa Kızılgün. Fransa'da yaşadığı belirlenen Kızılgün'ün avukatı Muzaffer Demirkılınç, dilekçede, "Kullanılan görüntülerde Ali Küçükbalçık olduğu iddia edilen kişi müvekkilim Mustafa Kızılgün. Müvekkilin, havuz kenarında birlikte el ele yürüdüğü kadın da eşi Zeynep Kızılgün'dür" dedi.

İşin asıl ilginç olan tarafı. Karşı taraf, Kibariye den ve eşinden mahkeme sonrası çıkıp basına açıklama yapmasını istemiş. Ama Kibariye ve eşi her nedense bu açıklamayı yapmamış. Ne kadar ilginç değil mi?

Demek ki bu şekildeki haberlerle beslenmeyi seviyorlar.

Şimdi de neredeyse hiç magazin haberlerinde yer almayı tercih etmeyen bir isim var. Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Acar, 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile nikah masasına oturan babasının eski eşi İpek Acar'a tepki gösterdi. Babam için yapmayı ertelediğim uzun zamandır benim aracılığımla açığa çıkması gereken bana defalarca gelen mesajları var. Babamın ifadeleri her zaman net olmuştur.

Babamla bağlandığımda benden istediği şeylerin ağırlığıyla biraz sıkışık bir alanda hissediyor olsam da şimdi zamanı... Yineliyorum bunlar babamın benden yapmamı istediği bir rica.

Babam diyor ki; İpek Hanım, soyadımı evlendiği için hiçbir yerde ne tek başına ne de şimdi ki beyefendi eşinin soyadının önünde kullanmasına iznim yoktur" "İpek Hanım'dan artık babamın soyadını kullanmamasını buradan da rica ediyorum. İki soyadı istiyorsa kızlık soyadını kullanabilir. Zaten iki eşin soyadının arka arkaya kullanıldığı bir durum olması dünyada ilk olabilir. Bir diğeri babamla evlendikleri, kız kardeşimin okul çağına kadar büyüdüğü yaşadıkları Balıkesir Gömeç'teki evinde şimdiki eşi ve eşinin ailesiyle birlikte yazı geçiriyor olmalarına da babamın izni yok. Çok şey yaşandı orada. Babamın her bir santimetresinde emeği var çünkü. İnşaatında bile eli emeği çoktur. Hayali orada yaşamak ve orda yaşlanıp ölmekti... İstanbul'dan kaçmıştı çünkü. Orası onun gönül köşküydü...

Gerçekten çok hassas konular. Açıkçası hak vermiyor da değilim Beste hanıma. Rahmetli Kayahan Bey'i iyi tanıyan biri olarak iç sesim sanki bunları gerçekten isterdi dedi. Hassas ve çok ince bir çizgi gerçekten. Bakalım bu problem nasıl son bulacak. Umarım Rahmetli Kayahan ustayı mezarında rahatsız edecek bir boyuta gelmez.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın...