Bu hafta ki yazımı güzellikleriyle ve fizikleriyle herkesi büyüleyen ünlü kadınlarımıza ayırdım.

Eminim bu yazımı okuduğunuzda sizlerin de dikkatini çekecek!

Gelin şimdi bir birinden ünlü ve her biri diğerinden güzel olan ünlü kadınlarımıza bir göz atalım.

İlk sıradaki ünlü ismimiz Yasemin Özilhan. Ünlü oyuncu hatırlarsanız bir dönem izleyici rekorları kıran "Doktorlar" dizisinde 'Ela' karakteriyle adını tüm Türkiye’ye duyurmuştu.

En ünlü olduğu dönemde İzzet Özilhan ile Temmuz 2011'de nikah masasına oturmuştu. Yasemin Özilhan, bu evlendikten sonra oyunculuğu bıraktı. Evlilikten sonra sosyal medya hesabını daha da aktif olarak kullanmaya başladı. Yasemin Özilhan, düzgün fiziği ve güzelliğiyle sosyal medyadaki paylaşımlarıyla kendine hayran bırakıyor.

Sosyetik güzel her paylaşımında fit fiziği ve kusursuz güzelliğiyle takipçilerinden övgü topluyor.

Sıradaki güzelimiz A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş. Milli sporcu hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Zehra Güneş, başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de hayranlarını büyülüyor. Hatırlarsanız 22 yaşındaki milli voleybolcumuz bir dönem bağcıklı ayakkabısıyla günlerde konuşulmuştu. Bugünlerde ise geçen haftalarda katıldığı bir ödül töreninde derin göğüs dekolteli mini elbisesi ile adından yine bahsettirdi. Başarılı milli sporcumuz sosyal medyada yaptığı her paylaşımda düzgün fiziği ve güzelliğiyle de gündemden düşmüyor.

Son olarak başarılı oyunculuğu gibi güzelliğiyle de kendinden bahsettiren Sıla Türkoğlu var. Günlük olarak yayınlanan "Emanet" dizisinden bir anda ayrılarak gündem olan Sıla Türkoğlu, son dönemlerde her hareketiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kendisi birçok ünlü gibi, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerimizden. Geçtiğimiz günlerde Cem Talu'ya birbirinden cesur pozlar veren Sıla Türkoğlu, bu özel kareleri de sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım yaptığı fotoğraflar bir birinden cesur pozlardı. Türkoğlu'nun bu cesur fotoğrafları dakikalar içerisinde on binlerce beğeni aldı.

Ünlü kadınlarımızın birçoğu başarılı oldukları kadar fit ve güzeller. Ama her ünlü kadınımızda bu hafta yazımda yer alanlar kadar cesur değiller. Ne diyelim herkesin kendi yaşam biçimi ve tercihi.


Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın…