Bu hafta benimde çok sevdiğim bir oyuncuya yer vermek istiyorum.
Başarılı oyuncu Canan Ergüder den bir süredir haber alamıyorduk. Rahatsızlığından sonra tedavisine odaklanan güzel oyuncudan haber geldi. Canan Ergüder’i Behsat Ç dizi döneminde tanıdım.
Dizi yayınlandığı dönemlerde bilmeyenler için söylüyorum Behsat Ç seti Ankara’daydı.
O dönemler ben her hafta günü birlik Ankara'ya sete gider, röportajlarımı yapar İstanbul’a geri dönerdim.
İşte o zamanlar karşılıklı bir güven oluştu aramızda. Neden böyle söylüyorum. Çünkü her zaman magazin basınına mesafeliydi.
Kolay kolay magazin basını ile bir araya gelmez, neredeyse hiç röportaj hiç vermezdi.
Güzel oyuncu Ergüder zaman içinde bana güven duymuştu. Her Ankara ya sete gittiğimde çok güzel sohbetlerimiz ve röportajlarımız olmuştu. Kendisi benim için gerçek bir oyuncu ve tam bir hanım efendidir.
Magazin haberlerini yakından takip eden okuyucularım bilirler. Canan Ergüder kanser hastalığına yakalandı.ilk duyduğumda ben de çok ama çok üzüldüm. İlk kansere yakalandığı dönemde bir dizide baş rolde oynuyordu.
Daha sonra başrolünde yer aldığı diziden affını isteyerek tedavi süreci için ayrılmıştı.
O dönem Ergüder ayrılışı ve hastalığı ile ilgili sosyal medyadan şöyle bir paylaşım yapmıştı.
"Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım,
Niyetim sizlere Menajerimi Ara'da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Ama ben pozitifim merak etmeyin” yazmıştı.

Daha sonra kendisinden sağlıklı bilgi alamadık. Çünkü başarılı oyuncu var gücü ile sadece tedavisine odaklanmıştı.

Bu günlerde kendisinin bir paylaşımı aracılığıyla haber aldık.
Canan Ergüder, peruk yerine bandana takmaya başlamış. Bandanayla poz veren sanatçı, "Artık biraz da böyle" diye yazdı. Ardından duygularını da şöyle paylaştı.

"İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşicem. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım Menajerimi Ara ekip arkadaşlarıma, Star TV'ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren Ay Yapım'a çok teşekkür ederim." yazdı.
Bu güzel yürekli kadına ben de inanıyorum iyi olacak. Eskisi gibi yine sağlıklı ve yine sevenleriyle gönül gönüle olacak.

Sabır senden şifa Allah tandır. İnancını sakın kaybetme. Biz senin sabrına Allah’ın lütfüne inanıyoruz. Seni yine eskisi gibi sağlıklı, gülen gözlerin ile göreceğime inancım tam.
Allah şifa versin inşallah…..dualarımız senin ile…

Sevgi ve hoşgörü ile kalın.