Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, "Burnunda estetik var" diyen takipçilerine fotoğraflı yanıt verdi. Geçtiğimiz yıl 'Yılanların Öcü' dizisinde burnunun kırıldığı fotoğrafı Instagram'dan paylaşan oyuncu paylaştığı fotoğrafa şu notu düştü:

"Buyrun kırılan burnum arkadaşlar, kırıldığı an çekildi. Yüzüme botox, dolgu veya herhangi bir şey yaptırmadım gerek de duymuyorum. Günlük hayatımda bile makyaj yapmayı sevmeyen ben olarak, ne yazık ki 1 sene önce sette burnum kırıldı ve şu anda ekranda gördüğünüz kadar düzelebildi. Bu yüzden de ifadem farklılaştı ama nedense bizim toplumumuzda hemen kötülemek ve karalamak söz konusu, bunu anlamış değilim. "Çok şükür sakat kalmadım. Merak ediyorum öyle birşey olsaydı dalga mı geçecektiniz. Ben kendimle mutluyum sizler de kendinizle mutlu olursanız her şey daha güzel olur"dedi.

Ceyda Ateş'i Türk halkı ilk tanıdığı zamanlarda cici, genç ve güzel bir oyuncu olarak hafızalarda yer etmişti.  Biz magazin gazetecilerinin de genç yetenekle yaptığımız  röportajlarla ününe ün katıldı. Ama hep söyleriz  "Şöhret Ateşten Bir Gömlek!  Bu Ateşten Gömlek olan şöhret, Ceyda Ateş'i de resmen yaktı diyebilirim. İlk yıllardaki  o tanıdığımız cici kız, şöhretin tadını aldıktan sonra bir havalara girdi. Kendisini ulaşılamaz sandı, ona tafra -  buna tafra derken kendini şöhretin cazibesi içinde yakmaya başladı. O dönemlerde özel hayatı işinin önüne geçmesine neden oldu .Yaşadığı aşklarla sık sık gündeme geldi. Hal böyle olunca uzun süre dizilerde iş bulamadı.  Benim duyduğuma göre yapımcılar "özel hayatı işinin önüne geçiyor" diye tercih etmiyorlardı. Kendisini yakinen tanıyan bir gazeteci olarak zaman içinde yaşadığımız bazı konularda benim de güvenimi yitirmiş birisidir.

Bazı yeni şöhretler ne yazık ki Ceyda Ateş gibi ününü, şöhretini iyi yönetemiyor. Bir proje ile şöhretin en üst başamağına sıçrıyorsun ve o sarhoşluk ile "ben oldum!" diyorsun. İşte o zaman yükselişin hızlı olduğu kadar inişin de hızlı oluyor.

Bugün Ceyda Ateş hâlâ kaç sene önceki burnunun kırılmasını "-estetikli misin,  değil misin?" in  kavgasını yapıyor.  Üstelik bunu da sosyal medya üzerinden seyirci ile yapıyor. Yapılan kavgaya baktığınızda onur meselesi olmayan ya da aile gibi önemli bir konuyu içermeyen basit bir konuda seyirci ile gereksiz bir diyaloğa giriyor.

Seni tabi ciddiye almaz insanlar. Bu yaptığın, sosyal medyadan laf yetiştirmen, çok gereksiz bir hareket. Bu işlerin buraya kadar gelmesi de bana göre Ceyda Ateş hanımefendinin halk üzerinde bırakmış olduğu izlenimin bir yansımasıdır.

Ceyda Ateş kendini yaktıkça yakmaya devam ediyor. Bu konudaki azmine hayranım. İnşallah bu azmini bundan sonra özel hayatından çok işine verir ve eski günlerine döner.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın