Ramazan ayında da magazin her zaman ki gibi hareketliydi. Bir birinden ünlü sanatcılarımız yine çeşitli haberlerle kendilerinden söz ettirmeye devam ediyor.

Bu hafta radarımıza ilk yakalanan isim Yasemin Allen oldu, oyunculuğu kadar özel hayatıyla hep gündemde kalmayı bilen güzel ve başarılı oyuncu yeni bir aşka yelken açtı. Aradığı aşkı sonunda bulan Yasemin Allen sevgilisi ile pozlarını peş peşe sosyal medyadan paylaştı. Oyuncu kalbini eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya'ya kaptırdığını açık beyan herkese duyurdu.

Bizde ne diyelim umarım mutlu olurlar.

Şimdi radarımıza takılan başka bir isim Aşkları ve aile yaşantılarıyla örnek olan ünlü çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen. İki çocuk annesi olmasına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çeken Fahriye Evcen doğal güzelliğine de oldukça güveniyor. Sıfır makyaj hallerini hiç korkmadan paylaşa bilen iki çocuk annesi Fahriye Evcen'in bu paylaşılmalarına sevenlerinden övgü dolu yorumlar yağıyor. Fahriye Evcen son olarak bu hafta spor yaparken mola arasında paylaştığı  fotoğrafla  yine kendini her keze hayran bıraktı.

Son dönemlerde dizilerdeki danslar çok konuşulur oldu. Şimdi magazinci gazetecilerin radarına Farah Zeynep Abdullah dansı takıldı. Başarılı sanatçının sosyal medyada ki 'milkshake' şarkısıyla yaptığı dansla çalkalanıyor. Farah Zeynep Abdullah kelimenin tam anlamıyla oryantallere taş çıkardı. Sosyal medya hesabından kıvrak dansını paylaşan Farah Zeynep Abdullah'a sosyal medyayı yıktı geçti.

Bana göre bu kız oyunculukta kendini aşmaya devam ediyor gerçekten başarılı bir oyuncu.

Şimdide sonunda oldu diyeceğimiz bir haber ile yazımı bu haftalık sonlandıracağım. Kısa süre sonra kız çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Gonca Vuslateri evlendi.

Kısa süre sonra kız çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Gonca Vuslateri sonunda muradına erdi ve evlendi. Doğumdan önce nikah masasına oturan ünlü oyuncu, eşi Levent'in fotoğrafını ilk kez paylaşıp bu notu düştü:

“Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim.. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik.

Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu.:) en çok kadınların, sakın karıştırılmasın ‘kadınların’ linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu.

Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik.

Parti is over:) yani.. sessizce dağılabiliriz”

Vay be demek ki üzerinde toplumun ne kadar çok baskısı varmış ki böylesi bir not yazmış  dostta düşmana.

Umarım bu evlilik uzun sürer ve çok mutlu olurlar.

Haftaya görüşmek üzere sevgi ve hoşgörü ile kalın