Her gün başka bir gündem konusuyla ilgili yorum yapan ve keskin açıklamalarıyla öne çıkan Deniz Akkaya bu hafta sosyal medya hesabından kızıyla ilgili yaptığı paylaşımı gündem oldu.

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki Efe Önbilgin'den dünyaya getirdiği kızının ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirmesi üzerine yurtdışı planları yaptığını ve fazlasını bulduğunu, bu yüzden de telefonuna el koyduğunu dile getirdi.

Ardından kızının fiziken kendisine saldırdığını söyleyen Akkaya, "beni 1.5 saat balkona kilitledi. Komşularım ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım" açıklamasında bulundu.

Ünlü model ve sunucu Akkaya, "Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim" diyerek sözlerine devam eden Deniz Akkaya, kontrolsüzce severek hata yaptığını, anne olmanın böyle bir şey olmadığını vurgulayarak ve tüm annelere de sabır dileyerek yaşadıklarını anlattı.

Akkaya balkondan polis tarafından kurtarıldıktan sonra kızının beyanına göre “annem beni dövdü” söylemine kızının kendisine itibar suikastı yaptığını dile getirdi.

Ünlü model Akkaya daha sonra yayımladığı bu videoya gelen olumsuz yorumlara tepkisiz kalmadı.

"Beni saatlerce balkona kilitleyen kızım, 'polisleri aramaya cesaret edemez' derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastına geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın. Daha önce de bu aramızda oldu. Bilip bilmeden konuşmayın. Acayip derecede toleranslı bir anneyim. Benim annem, babam işgalci tipler olduğu için kızımın cüzdanını, telefonunu karıştırmayı kendime zül kabul ederim. Bir hata yaptığımı düşünmüyorum. Daha önce de benzer şeyler olduğunda ceza olarak 'Bir süre telefon kullanmayacaksın' dedim ve aynı şekilde saldırdı. Beni yaralayan şey 16 sene bir telefona feda edildi. Bunu daha önce de yaşadım, akıl almaz bir cinnet geçirerek telefonu istemişti. Yaklaşık 3 hafta önce bir arkadaşının kredi kartını patlattı, 16 bin TL ödedim, üstüne bir de defalarca özür diledim aileden. Bugün okuldan beni aradı, 'Param yok dedi'. Çıldırdım çünkü daha 2-3 gün önce para vermiştim. Yanlış anlaşılmasın verdiğim para nereye gidiyor bilmek zorundayım. Sürekli Ayşe'nin bitmeyen dertleriyle uğraşıyorum. İşlerim var, yapamıyorum. Hemen ağlamaya başladı. Bıktım! Artık bana herkesin bir şeyleri ağlayarak yaptırmasından bıktım. İş büyüdü büyüdü ve tekrar tartışma çıktı. Kaşla göz arasında telefonunu aldım. Haberim olmadan arkadaşıyla uçaklı program yapılmış Belçika'ya. Bunlardan hiç haberim yok” dedi

Tüm bu yaşananlardan sonra ünlü manken ve sunucu Akkaya’nın kızı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alındı.

Benimde bu konuyla ilgili söyleyecek bir kaç sözüm var. Özellikle Deniz Akkaya’yı yakinen tanıyan bir gazeteci ve kız çocuğu babası olarak.

Yapılan birçok yorum anneliğin sorgulanması, şöhret üzerinden bel altı vurmalar.

Yapmayın lütfen anne, baba olmak çocuk olmaktan çok daha zor. Birçok ailenin ergenlik döneminden gecen evlatları var. Her kes farklı bir şekilde yaşıyor evladının ergenliğini.

Hangi anne ister evladıyla böyle bir duruma düşmeyi. Bu yüzden bırakın bel altı vurmayı düşmez kalkmaz bir Allah gün gelir eleştirinizle sınanırsınız.

Umarım Deniz Akkaya her şey yoluna girer her şey eskisinden daha güzel olur. Biraz sabır biraz daha güçlü ol.

Bir ölüme çare yok bu yüzden güçlü ol.

Sevgiyle kalın.