Haftalardır eleştirdiğimiz TFF’nin taraflı Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Türkiye’de yaptıkları yetmedi, şimdi bir de uluslararası arenada Türkiye'yi rezil etti.

Suudiler Atatürk tişörtleri ile sahaya çıkmak isteyen futbolcularımıza izin vermeyince dananın kuyruğu koptu ve iki takım da sahaya çıkmayarak tepkilerini gösterdi. Böylece maç iptal oldu, takımlarımız Türkiye’ye döndü.

Süper Kupa finalinin üç kuruşa Arabistan’da oynanması kadar Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da para için maçın Arabistan’da oynanmasını kabul etmeleri ayrı bir hataydı. İki takımın da tepkilerini daha baştan ortaya koymaları lazımdı. O zaman bu rezalet de yaşanmazdı.

Maç günü büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türklere yapılan saygısızlık karşısında maça çıkmayarak tepki gösteren Galatasaray ve Fenerbahçe başkanlarını kutluyorum ama Türk sporunu bu hallere sokan TFF başkanı mümkünse bundan sonra halı sahaya bile girmesin. Çünkü bu kriz maçın oynanmaması ile bitmedi. Şimdi Suudi Arabistan karşılığını vermez mi? Arabistan bunun acısını kutsal görevini yapmaya çalışan Türk hacılardan çıkartmaz mı?

Kıbrıs’ta oynansaydı keşke

Ne işi vardı finalin Arabistan’da? Neden hiç bir final Kıbrıs’ta oynanmadı? Neden Kıbrıs’a sahip çıkılmadı? Sözde milliyetçi, gerçekte Eurocu Bedevi ülkesi olma yolunda hızla devam ediyoruz. Ferrari’den Bentley’den Range Rover’den polis araçları da gördük ya lambası kırılsa alabilecek miyiz merak ettim. Balık baştan kokar.

Şimdi herkes kupa finalinin nerede yapılacağını merak ediyor. Beşiktaş ezeli rakiplerini Dolmabahçe’ye, Ankaragücü Başkent’e Antalyaspor da Antalya’ya davet etti. Atatürk ve Cumhuriyet’in 100. Yılı ruhuna karşılaşmanın Samsun’da oynanması gerektiğini söyleyenler de var. İzmir’de oynanmasını isteyen de… Benim teklifim final Papua Yeni Gine’de oynansın !!!!