Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, yeni şarkısının klibinde yer alan Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum" şeklindeki mesajları ifşa ederek, tacize uğradığını iddia etti. Hakkında çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Erbil ise, "O klipte yer almaktan çok pişmanım" dedi. Ünlü şovmen, ardından, "Kendi payıma düşen bir şey varsa özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Genç kadın Ece Ronay, ayrıca ünlü şovmenin kendisine gönderdiği, "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum." mesajını da ifşa etti.

Ece Ronay, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımlarını sürdürdü.

"Merhaba arkadaşlar. Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın... 'Şiddet' diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp, ağlayarak 'Hastayım' dediği için konuyu kapatıp, özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım. Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim ama bugün bana durup, dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip, tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım." ifadelerini kullandı.

Genç kadın yaşadığı olay karşısında sesini daha da yükselteceğini belirtti.

"Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum." diyen Ronay, sözlerini, "Ben düştüm, başkası bu tufaya düşmesin diye bu bir uyarı paylaşımıdır. Ünlü de olsanız, fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun." şeklinde noktaladı.

Ünlü showman Mehmet Ali’nin bu ne ilk nede son olayı olacak. Yıllardır ünlü showmanın çapkınlıkları ile ilgili haberler bitmek bilmiyor. Bu olay da açıkçası beni artık hiç şaşırtmıyor.

Yine beni şaşırtmayan başka bir konuda bazı tv programları ve yorumcularının taraflı haber yapmaları. Sözde bazı yorumcular ahlaktan, tarafsızlıktan bahsedip hukuksuzluğun karşısındayım deyip sözlerinin özü gibi yaşamıyor olmaları.

İki kelimeyi bir araya getiremeyen sözde yapımcınında Ece Ronay‘ın kayıt ettiği ve youtube da yayınladığı telefon konuşmasının kaydını da dinledim. Sizlerin de dinlemesini tavsiye ederim. Gerçekten içler acısı bir durum. Bu bahsettiğim kişiler yıllardır magazinin dibe vurmasının en açık örneğidir. Şuan çok az sayıda olan ve hatta bir elin beş parmağını bile geçmeyecek kadar az sayıda olan düzgün magazinciler maalesef aktif olarak piyasada değiller. Magazini tükettikleri gibi bu düzgün magazincileri de tükettiler.

Yıllarca tarafsız, doğru, eli ayağı düzgün, yalansız, belgeli magazin haberleri ile gündem yaratılabileceğini bizzat kendimde göstermiş biri olarak bunu söylüyorum. Kötü, taraflı, ahbap-çavuş ilişkileriyle kötü yaptığınız magazini bitirdiniz. Kalan kırıntılar ile oyalanıyorsunuz. Adam gibi magazin yapmayı bilmiyorsunuz. Magazinle beraber kendinizi de bitirmeye devam ediyorsunuz.Kendinize yakın gördüğünüz, oturup kalktığınız yada başka ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin tetikçiliğini yapmayı bırakın.

Umarım çok geç olmadan aklınız başınıza gelir.

Sevgi ve hoş görü ile kalın