Evinde oynadığı son dört maçta 14 gol yiyen, şampiyonluk yarışında havlu atan Kartal Rize’ye sancılı gitse de hafta içi Santos’un imza atması Beşiktaş’ın hocası olması taraflı tarafsız herkesi heyecanlandırdı.

Kasımpaşa karşısında evinde hezimet yaşayan Kartal Rize’de kanat çırpmaya başladı. Rize’yi, Rize’de 4-0 yenerek yeni hocasına hoş geldin dedi. Maçın hemen başında 4. dakikada Rashica’nın mükemmel şutuyla ilk gol geldi. İki takımın da açık futbolu, gole dönük oyunu seyri güzel bir maç ortaya koydu. 29. dakikada bu kez Rize’nin topu Beşiktaş ağlarına gitti ama gol ofsayt gerekçesiyle VAR ikazıyla iptal edildi.

Gecenin yıldızı genç Semih 

45-47. dakikalarda gecenin yıldızı Semih iki gol atarak skoru 3-0’a getirdi.  Semih 79. dakikada Cenk’in attığı gole de asist yaparak sahanın yıldızı oldu. Genç Demir Ege Emrecan ve Semih bu geçiş döneminde Kartal’ın kazanımları oldu. Santos’un bu oyuncuları bir cevher gibi işleyip parlatacağı aşikar.

Başkan Hasan Arat’ı herkesi ters köşe yapıp Santos’u getirdiği için tebrik ediyoruz. Yanına             Quaresma’yı da yardımcı hoca yanına alırsa tribünleri, taraftarı uçurur. Santos’un seneye şampiyonluk için yapacağı takım öncesinde hazırlık için yarım sezon kredisi var. Şimdiden gençleri devreye alarak, gerekli transferleri yaptırarak gelecek yılın temellerini sağlam oluşturmasını bekliyoruz.

Santos’un basın toplantısında dediği taraftarı ve takımı uçurmaya yetti. “Benim takımım savaşmak ve kazanmak zorunda, maç kaybedersen uyuyamam.” 

Beşiktaş’a hoş geldin SANTOS. Nice başarılara…