Beşiktaş 3 maçtan sonra yine bildiğimiz gibi.

Trendyol Süper Lig’de, 19. sırada yer alan Pendikspor ile deplasmanda ve şiddetli sağanağın altında karşılaşan siyah beyazlılar yine saç baş yoldurdu.

Kartal Pendikspor’a 4-0 yenilerek taraftarlarına Pendik faciası yaşattı. Oysa ki Santos sonrası alınan galibiyetler sonrası taraftarlar gelecek için umutlanmıştı. Pendik maçı sonrası gördük ki Kartal’ın yaşadığı yalancı baharmış.

Pendik’ten dört gol yemek bir yana Beşiktaş’ın Süper Ligde oynadığı 21 maçta 8 yenilgi alması ayrı bir rekor…

Rakiplerinin toplamda  2 mağlubiyet aldığı ligde Kartal’ın bu günkü geldiği yerin özeti dünkü maçın 2. yarısındaydı. Ruhunu kaybetmiş vasatın altında oyuncu topluluğu, lidersiz, isyansız bir oyun… Oyunun başından sonuna kadar Pendik karşısında ezik bir oyun sergilendi. Beşiktaş, Beşiktaş gibi değildi. Dört gollü karşılaşmada  kaleci Mert’ten başlayarak, Onur-Umut- Tayfur Bingöl gibi oyuncular gecenin vasatlıkta öne çıkan isimleriydi.

Milat olsun

Beşiktaş kalesini bulan beş şutun dördünün gol olması, Pendikspor’un daha dördüncü dakikada bulduğu gol ve doksan dakika bitene kadar Beşiktaş’ın amatör oyunu karşısında bu maç bir milat olmalı.

Yönetim ve Santos bu isimlerle yolları şimdiden ayırmalı, gençlere şans verilmeli, ruhunu kaybetmiş oyuncular yerine Beşiktaş ruhunu taşıyan oyuncularla yeni bir takım oluşturulmalı…

Santos’un maç sonu açıklamaları takımın kısa özeti gibiydi. Hoca, “Pendik bizden çok koştu, bizden çok galibiyeti istedi, bizden çok takımdı ve biz atamadık, Pendik dört gol attı, bu rezillik bu takıma yeter.”

Takımın patronu benim diyen Beşiktaş Futbol Direktörü Samet Hoca takımın iflas etti bilgine…