Beşiktaş Konya’ya giderken iki haftadır kaybetmesi kadar iki maçta yediği yedi gol ve kötü oyunla da hafızalarda kalmıştı. Takımın kötü ve umutsuz oyunu Konya maçı öncesi taraftarı kara kara düşündürüyordu.

Beşiktaş maça başladığında yine aynı umutsuz zevksiz oyununu seyrettik. Pozisyonsuz şutsuz geçen ilk devrenin son dakikasında Rashica’nın ortasında Uğurcan’ın topu uzaklaştırmak için ters vuruşu Konya kalesinde gol olunca, Beşiktaş ilk devre pozisyonsuz piyangodan gelen golle devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci devrede yine vasat bir Beşiktaş seyrediyorduk ki Konyasporlu Oğulcan’ın 55. dakikada Aboubakar’a yaptığı faul sonrası gördüğü sarı kart ve hakeme tepkisi sonucunda ikinci sarıdan kırmızıyla oyun dışı kalması Konya adına maçın bitişi oldu.

Aboubakar atarsa Beşiktaş kazanıyor

Beşiktaş’ın Konya kalesini bulan ilk şutu 62. dakikada geldi. Aboubakar’ın Konyalı dört oyuncuyu çalımlayarak attığı şut Beşiktaş’ın ikinci golü oldu.

Kötü oyunuyla iki gol bulan Beşiktaş iki hafta sora üç puanı hanesine yazsa da oyun olarak taraftarı üzmeye devam ediyor. Hele rakiplerinin, maçlarında hem skor hem oyun olarak Beşiktaş’tan çok üst seviyede olduğunu gören siyah beyazlı taraftarlar kahroluyor. Zira Kartal’ın karşısında bu sene fırtına gibi esen, 7’de7 yapan, puan kaybetmeyen bir Fenerbahçe var.

Lider Fenerbahçe ile Beşiktaş’la arasındaki puan farkı daha şimdiden 8 oldu. Bu ruhla bu oyunla fark kapanır mı? Bana sorarsanız kapanmaz. Hem yönetim, hem Şenol hoca, hem takım takım ruhunu kaybetmiş.

Kartal mazisini mumla arıyor.