Hatırlarsanız Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık kız arkadaşlarıyla Bodrum/Yalıkavak'taki bir beach de eğlenmişti. Eniştenin, gelen 1.370 TL hesaba enteresan bir şekilde “Ben Kibariye'nin eşiyim, para veremem” diyerek üzerinden çıkan 800 TL’yi bıraktığı ve daha sonra işletme sahibi tarafından dışarı atıldığı konuşulmuştu.

Bu olay Kibariye’nin kocasının 2018 yılında Bodrum Yalıkavak'ta sarışın bir kadınla görüntülenmesiyle ortaya çıkmıştı. Bu sarışın kadının Kibariye'nin yakın bir arkadaşı olduğu da dillerdeydi.

Yine geçtiğimiz yıllarda beyefendinin başka bir çapkınlık haberini hatırlayalım.

İddialara göre; Ali Küçükbalçık, spor hocası olduğu söylenen Doha Elenouty’i kızları Birgül’ü zayıflatması için sık sık eve getirdi. Bu arada Doha hamile kaldı. İşleri kötü giden Ali Küçükbalçık maddi olarak zor bir döneme girdi. Bu yüzden “Kibariye 10 milyon lira kaybetti” diye o dönem magazinde gündem oldular.

Bu haberlerin önüne geçemeyen Kibariye bir açıklama yaparak “Şu anda kızım ve eşimle evdeyim. Aileme, yuvama sahip çıkıyorum. Kimse mutluluğumuzu bozamaz. Ali’nin bana ihanet ettiğine inanmıyorum. Gözümle görmedim. Umurumda da değil. Aldatmış olsa bile bir iki günlük sevda için boşanmam” dedi. Bunun gibi Ali Bey’in çapkınlıkları, söylemlerinin yanı sıra fotoğraflı ispatlı başka aşk haberlerine de şahit olduk.

Neyse sanatçımız Kibariye yukarıdaki beyanında kendisinden 20 yaş küçük eşi Ali Bey’e bir açık kapı bırakmış oldu. Bu kapı ile kocasının kendisini aldatmasına göz yumacağına dair de başka aldatmalara gebe zemin hazırlamış oldu. Ona göre kocası bir kaç günlüğüne gönlünü başka kadın ile eğlendirebilirdi. Bu açık kapıdan ara ara farklı kadınlar girip çıktı.

Bugünler de açık kapıdan yine bir bayan girdi. Beyefendi genelde çapkınlığını kalabalık bilinen tatil beldelerinde yapmayı tercih ediyor. Ne de olsa eşi Kibariye den korkmuyordu. Bir kaç günlük kaçamaklarına izin vermişti.

Geçtiğimiz günlerde yine bir tatil beldesinden çapkınlık haberi geldi. Ali Bey tatil yaptığı bir otelde bir kadınla el ele yürürken görüntülendi. Bu görüntü daha önceki çapkınlıklarında olduğu gibi hızlıca magazin dünyasına yayıldı. Hem de fotoğraflarla. Bu görüntülerin ardından Kibariye'den aldatma açıklaması geldi. Bu açıklamayı Kibariye UçanKuş TV'de yaptı.

"Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem öyle inanırım. Görüntülerdeki O mu, bilmiyorum. Görüntüler çok net değil bilemiyorum. Genel konuşacağım, yanlış anlaşılmasın”dedi. Yıllardır Ali Bey’in çapkınlıkları belgeli ve tarz hep aynı. Kibariye de yine aynı.

Anlayacağınız aradan yıllar geçiyor ama bu çift ile ilgili çıkan haberler, yaşananlar, açıklamalar hep aynı. Bana göre Kibariye bu açık kapıyı kapatmadığı sürece bu kapıdan giren çıkan daha çok olacak.

İşin kötü tarafı bir gün gelecek ve açık bıraktığı bu kapıya kendi sıkışıp kalacak.

Kibariye bence “Bir kocam olsun başımda. Bir sıcak yuvam olsun” istiyor. Ama o sıcak yuva bu eş ile olmuyor. Açık bıraktığı o kapının giren çıkanı da çok olur.

İnsan bile bile kendini neden bu kadar mutsuz eder anlamıyorum. Bundan sonra

Ali Bey yine tatil beldelerinde, yine belgeli çapkınlıklarıyla görüntülenecek ve Kibariye yine çıkıp kocasını savunacak. Bu kısır döngü böyle devam edip gidecek…

Bu evlilikle ilgili “Allah hayırlısını versin” demekten başka bir söz bulamıyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…