Ünlüler dünyasında neredeyse hiç bir kadın güzelliğinden vaz geçmiyor.

Kimi çocuk sahibi olsada fit kalmayı biliyor. Kimi ünlü kadınımız ne kadar kilo almış olsada ne ne yapıp edip fit olmayı beceriyor. Ekran önünde yani göz önünde olan her ünlü kadın ne pahasına olursa olsun güzel olmak için gerekeni yapıyor.

Bu hafta gelin bu ünlü güzellerimizden bazılarına göz atalım kimlermiş.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirağ ile 2021 yılında dünyaevine girmişti.

Aradan çok zaman geçmeden ünlü çift peş peşe iki çocuk sahibi oldu.

Aslışah Alkoçlar bugünlerde görenler gözlerine inanamıyor. Sanki o iki çocuğu doğuran kadın bu değil dedirtiyor. Aslışah Alkoçlar'ın karın kasları görenleri kıskandırdı, oğlu ile plaj kareleri beğeni yağdı. 

Bizde maşallah diyelim.

Şimdi ki haberimde 60 kilo veren başarılı bir oyuncumuz var. İki yılda 60 kilo veren güzel oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu zaman zaman sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak hayranlarının beğenisini topluyor. Yeşim Ceren Bozoğlu, her dönem değişimiyle adından çok söz ettiriyor. 'O Hayat Benim' dizisindeki kilolu haliyle hafızalara kazınan ve daha sonra kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olan Yeşim Ceren Bozoğlu 58 kiloya kadar düşmüştü. Değişimiyle zaman zaman konuşulan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son olarak Hayaller ve Hayatlar dizisinde rol aldı. Yeni paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine bir kere daha çekti. Tüm sevenlerinden ortak yorum nereden nereye dedirtti son görünümüyle.

Benimde yakından tanıdığım başarılı oyuncunun disiplinine her zaman hayranım.

Şimdide estetik harikası dedirtmesine rağmen güzelliğini koruyan bir ünlü kadınımız haberi var. 

90'lı yılların kült gençlik dizisi Çılgın Bediş'teki saf Banu karakterini Sonay Aydın canlandırıyordu. Başarılı oyuncu Sonay Aydın son haliyle beğeni topladı. Saç rengini değiştiren ve burun ameliyatı olan Aydın bambaşka biri olmuş bu görünümüyle.

Aslında baktığımızda sadece Türkiye’deki ünlü kadınlarımız güzel ve fit kalmak için caba göstermiyor. Bu dünya yıldızları içinde geçerli. Şimdi dünyadan iki tane çok ünlü ismi de bu yazıma taşıyacağım.

Dünyanın en güzel kadınlarından, aynı zamanda Türkiye’nin de en sevilen yüzlerinden olan Brezilyalı top model Adriana Lima, kusursuz fiziğiyle adeta herkesi büyülüyor. Defilelerden dokuz gün önce özel bir diyet uyguladığı bilinen Lima, fitliğini buna borçlu diyebiliriz. Bu diyete göre Adriana, defileye çıkmadan 12 saat önce tüm sıvı alımını kesiyor ve sadece toz yumurta içeren bir protein karışımı tüketiyor.

Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Jennifer Lawrance, bir dönem aldığı kilolar yüzünden eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Ancak aldığı kiloları hızlı bir şekilde geri veren Lawrance, kusursuz fiziğiyle magazin dünyasının en güzel kadınları arasında yerini tekrar almayı bildi. Beslenme konusunda katı kuralları olmayan güzel yıldızın vazgeçilmezleri arasında spor en başta. Öyle ki Lawrance, her bölgesini aktif olarak çalıştıracak egzersizler yaptığını söylüyor.

Tüm bunları okuduğunuzda her güzelliğin bir bedeli var dediğinizi duyar gibiyim.

Haftaya görüşene kadar sevgiyle kalın.